14 rekesz az ütőknek és 8 tárolózseb.

900 golfkocsi táska

Golfozóknak. 14 rekesz az ütőknek és 8 tárolózseb.

 

Ref. : 8362887
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A termék története Ezt a terméket azért fejlesztettük ki, mert a golfozók szeretik magukkal vinni a játékhoz szükséges összes felszerelést és ruhát, még akkor is, ha azokat nem használják minden alkalommal. Ezért nagy űrtartalmú, sok rekeszes táskára volt szükség a rendezett tároláshoz.
Zsebek 2 nagy zseb,
1 zseb a személyes holmik biztonságos tárolására (telefon, papír, kulcsok stb. ),
3 zseb a kis kiegészítőknek és labdáknak,
1 háló a tartalma gyors eléréséhez,
1 rekeszes zseb mágneses zárral.
Méretek 91x28x36 cm
A stílus a részletekben rejlik 1 széles szállítópánt,
2 fogantyú a könnyű szállításért,
1 tee tartó,
1 ceruzatartó,
2 karabíner (törölköző, távolságmérő stb. ),
1 kesztyűtartó, egy védőhuzat az ütőknek,
1 esernyőtartó.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Számítunk női és férfi golfozóinkra termékeink osztályozásánál és jóváhagyásánál. A termékeinkkel kapcsolatos véleményeket és észrevételeket figyelembe véve járunk el. Vásárlóink erre a táskára adott értékeléseit az alábbiakban Ön is megtekintheti és saját véleményét is megoszthatja velünk, így aktívan részt vehet a termékek fejlesztésében.
Szakértőnk ajánlása Ezt a táskát egymást követő vízlepergetési, hordozással szembeni strapabírósági és színvesztési teszteknek vetettük alá, hogy ellenőrizzük a forma- és színtartását, a vízhatlanságát gyenge esőben és a strapabíróságát szállítás során. E rendszeres teszteket külső laboratórium végzi el, és segítségükkel ellenőrizhető, hogy minőségi követelményeinket az egész tervezési folyamat során betartják. Ha e tesztek ellenére mégsem elégedett teljesen a táskával, juttassa el nekünk véleményét!
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE