Védi a vázat, a nyerget és a két kereket.

700 U kerékpárzár szett

Hosszabb ideig parkoló kerékpár lopás elleni védelemére. A lopásálló készlet két biztonsági elemének kombinálásával kiválóan megvédhető a kerékpár és a kiegészítő felszerelés.

 

Ref. : 8356457
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Biztonság Minden híresztelés ellenére nem létezik feltörhetetlen kerékpárzár. A kerékpárzár célja a lopás megnehezítése, vagyis a tolvaj késleltetése, ami elsősorban visszatartó erővel bír. A jó kerékpárzár olyan zárral rendelkezik, amely csökkenti az álkulcsos kinyitás veszélyét és anyaga révén az elvágásához speciális szerszámokra van szükség.
B'SECURE védjegy A B’SECURE egy olyan márka, melynek termékskálájában biztosan talál olyan lopásgátlót, mely megfelel az igényeinek. Ezért a B'TWIN, a független CNPP laboratóriummal közösen, a ténylegesen előforduló lopási technikákat felhasználva kidolgozott egy tesztsorozatot. Ezzel az egységes módszerrel minden zár összehasonlítható a lopásgátló tulajdonsága alapján, ami egy 0-tól 10-ig terjedő skála szerint értékelhető.
http://www.btwin.com/blog/fr/bsecure/
Szárrész U alakú kerékpárzár: A 13 mm átmérőjű, ívben meghajlított, cementált acél szár maximálisra növeli a lakat ellenállását. Ellenáll az csapszegvágónak, a fűrésznek és a kalapácsnak. A "gumi" borítás nem sérti fel a kerékpárvázat és zajtalan használatot biztosít. Az ívesen hajlított szár hossza: 24 cm (vázhoz, első kerékhez). Kábeles zár: 15 mm átmérőjű kábel, PVC borítás a váz védelmére. Zajtalan használat. Hossz: 180cm, ideális a váz és a két kerék rögzítésére.
Zár Megerősített zárszerkezet. Több száz változatban előállított kulcsok a lopás kockázatának csökkentésére. Minden kerékpárzárhoz 2 számozott kulcs tartozik.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE