Nagyon biztonságos, erős és kis helyigényű.

700 U kerékpárzár

Hosszabb ideig parkoló kerékpár lopás elleni védelemére. 1 kerékpár rögzíthető vele egy fix ponthoz. A teljes kerékpárzár rubber gumiból készült, így óvja a kerékpár festését.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8342019
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Biztonság Minden híresztelés ellenére nem létezik feltörhetetlen kerékpárzár. A kerékpárzár célja a lopás megnehezítése, vagyis a tolvaj késleltetése, ami elsősorban visszatartó erővel bír. A jó kerékpárzár olyan zárral rendelkezik, amely csökkenti az álkulcsos kinyitás veszélyét és anyaga révén az elvágásához speciális szerszámokra van szükség.
Biztonsági minősítés A biztonsági besorolás segítségével kiválasztható a használatnak megfelelő kerékpárzár. Ezért a B'TWIN, a független CNPP laboratóriummal közösen, a ténylegesen előforduló lopási technikákat felhasználva kidolgozott egy tesztsorozatot. E tesztsorozatnak köszönhetően minden modellhez hozzárendelhető a lopásgátló hatékonyság összehasonlítható értéke a 0-tól 10-ig terjedő skáláról. A kerékpárzár lopásgátló hatékonyságának értéke: 8/10.

Ezen felül Angliában megkapta a SOLD SECURE SILVER minősítést.
Szárrész A cementált acélból előállított ívelt szár rendkívül ellenálló. Ellenáll az csapszegvágónak, a fűrésznek és a kalapácsnak. A "gumi" borítás nem sérti fel a kerékpárvázat és zajtalan használatot biztosít. Szár belső ívének hossza: 16 cm.
Zár Zárblokk. Több száz változatban előállított kulcsok a lopás kockázatának csökkentésére. Két kulccsal kapható.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE