ONESECONDCLIP termékekkel együtt használható.

700 ONESEC első csomagtartó

Személyes tárgyak mindennapi szállítására elöl a kerékpáron. Kerékpárvázra rögzíthető, univerzális csomagtartó. A csomag közvetlenül ráhelyezve vagy ONESECONDCLIP kosárban, illetve szállítóeszközben szállítható.

 

Ref. : 8328048
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Milyen kerékpárokhoz jó? Ez az úgynevezett "univerzális" első csomagtartó a legtöbb közepes és nagy méretű városi kerékpárra, Trekking és szabadidős MTB kerékpárra felszerelhető. Országúti kerékpárokhoz nem alkalmas. A termék kompatibilitásáról győződjön meg az áruházban. 3 db különböző hosszúságú és szögű rögzítővel kapható, így a legtöbb kerékpárvázra felszerelhető. Mindazonáltal ellenőrizze a szár és a kormány magasságát, hogy a csomagtartó ne érjen hozzá a fékkarokhoz.
ONESECONDCLIP előnye A csomagtartó ONESECONDCLIP csatlakozóval rendelkezik (ugyanolyan típusú, mint amilyen a ONESECONDCLIP hátsó csomagtartón található), melynek segítségével különböző kosarak és táskák rögzíthetők rá. A csomagtartó segítségével biztonságosan és praktikusan szállíthatók a személyes tárgyak akár elöl, akár hátul a kerékpáron. Tetszése szerint.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Az EN14872 szabványnak 10 kg súlyhatárig megfelel.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE