Meleg és kényelmes zokni téli kerékpározáshoz.

700 kerékpáros zokni, téli

Intenzív kerékpározáshoz (alkalmanként 3 vagy több óra) hideg időben. A merinói gyapjúból, Thermolite poliészterből, poliamidból és akrilból készült kevertszálas kerékpáros zokni kiváló hőérzetet biztosít a téli hidegben.

Szín : FEKETE

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8315735
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Összetétel 42% poliamid - 29% merinói gyapjú - 15% mikroszálas Primaloft poliészter - 13% akril - 1% elasztán.
A kerékpáros zokni funkciója Kerékpározás közben, akár versenyen, akár kiránduláskor a láb nagy igénybevételnek van kitéve. Pedálozás közben a zokni dörzsölődheti a lábat, ami az izzadsággal együtt még kellemetlenebb lehet. Ha nincs kellően felöltözve, a hideg is kellemetlenné teheti a sportolást. Az elöl buklé kötésű, magasított szárú B'twin 700 kerékpáros zokni kiváló hőérzetet biztosít a téli kerékpározáshoz.
Karbantartási javaslat Mosógépben 30°C hőmérsékleten mosható, szintetikus programmal. Fordítsa ki a ruhadarabot! Kevés mosószert adagoljon! Ne használjon öblítőt! Vállfán szárítsa meleg, jól szellőző helyen. Szárítógépben nem szárítható! Vegytisztítása nem ajánlott. NE HASZNÁLJON KLÓRT! Ne helyezze radiátorra!
Terméktesztek A lille-i B'TWIN faluban tevékenykedő termékfejlesztő csapatunk folyamatosan törekszik kerékpáros vásárlóink kényelmének növelésére. Megszállottan fejlesztjük termékeinket, hogy teljes mértékben megfeleljenek a felhasználók igényeinek. Ezt követően a terepen teszteljük a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy kizárólag a kerékpározási körülményekhez hasonló valós élethelyzetekben tudunk folyamatos fejlesztést végrehajtani.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE