Rendkívül légáteresztő, testhez álló mez.

700 férfi kerékpáros mez

Intenzív kerékpározáshoz (alkalmanként 3 vagy több óra) meleg időben. A háton és a kar alatt található mesh anyagnak köszönhetően rendkívül légáteresztő férfi kerékpáros mez. Teljes hosszán cipzáras, 5 zseb a rendezett tárolásért.Gumis derékrész és ujjvég. Slim szabás.

Szín : FEKETE / KÉK / Neon korallrózsaszín

 

Ref. : 8354151
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Mit kell tudni a mesh anyagról? Hálós szerkezetű anyag, a pamutnál és a poliészternél is finomabb, könnyebb és szellősebb. A légáteresztő mesh anyag rendkívül gyorsan kivezeti az izzadságot. Anyagának köszönhetően nincs nedvességérzet és hidegérzet a bőrön kerékpározás közben. Kényelmes viseletet biztosít (második bőr hatását kelti).
Légáteresztés Ha meg akarjuk tudni, hogy egy anyag mennyire légáteresztő, meg kell mérjük a párolgási ellenállását (ISO 11092 szabvány szerint végzett teszt).
Minél kisebb az ellenállás, annál könnyebben kivezeti az anyag a test által mozgás közben termelt párát, tehát annál kedvezőbb légáteresztési tulajdonsággal rendelkezik. Például: RET < 9 = rendkívül légáteresztő anyag.
Karbantartási javaslat Mosógépben 30°C hőmérsékleten mosható, szintetikus programmal. Fordítsa ki a ruhadarabot! Kevés mosószert adagoljon! Ne használjon öblítőt! Vállfán szárítsa meleg, jól szellőző helyen. GÉPBEN NEM SZÁRÍTHATÓ! Vegytisztítása nem ajánlott. NE HASZNÁLJON KLÓRT! Ne helyezze radiátorra!
Termékteszt Lille város B'TWIN negyedében dolgozó tervezőcsapatunk folyamatos kutatásokat folytat kerékpáros vásárlóink kényelmének további növelése érdekében. Elszánt célkitűzésünk, hogy a felhasználók igényeinek megfelelően fejlesszük termékeinket, minél kényelmesebbé téve számukra a használatot. Ezt követően a terepen teszteljük a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy kizárólag a kerékpározási körülményekhez hasonló valós élethelyzetekben tudunk folyamatos fejlesztést végrehajtani.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE