Nedvesen is véd az UV-sugárzástól!Dereka behúzható

Szörfözés Szörf, bodyboard, sárkány - 500-as UV-szűrő férfi póló TRIBORD - Szörf kiegészítők
Szörfözés

500-as UV-szűrő, rövid ujjú férfi póló, fehér/fekete TRIBORD

TRIBORD
Napvédelemre, szörfözés és bodyboardozás közben. 22°C-nál melegebb vízben.Rendszeres használat.Nem irritál 2 órás szörfözés során. 50 faktoros védelmet nyújtó, UV-szűrő póló, mely nedvesen is véd a naptól. Véd a deszka okozta bőrirritációtól. Dereka zsinórral behúzható.

Szín : Fehér / FEKETE

Decathlon
ig 2 490Ft 20%

Minimum

1 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől 2017/09/06 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: 2017/09/06 Érvényes a készlet erejéig.
2 490Ft %
2 490Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8356749
TERMÉKELŐNYÖK
Bőrbarát Testhez álló szabás és varrás nélküli kialakítás a kar alatt.2 órás használatra.
Stabilitás A felsőrész alja szorítózsinórral összehúzható, így jól tart a vízben.
Napvédelem 50 faktoros védelmet nyújt. Nedvesen is véd. Az UV-sugarak min. 95%-át kiszűri.
Gyors száradás Gyorsan száradó szintetikus poliészter anyag.
Könnyű kezelhetőség A szövet szálszerkezetének köszönhetően lepergeti a homokot.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Típus
UV szűrő anyagból
Szabás
Testhez álló.
Ujjhossz
Rövid
Termékelőny
UV-szűrő
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Hogyan válassz UV-szűrő pólót? (1. rész) Valamennyi UV-szűrő pólónk 50 faktoros védelmet biztosít, azaz maximális szintű napvédelmet garantál.
A megfelelő termék kiválasztása tehát az ujj hossza, valamint a használat során jelentkező igénybevétel alapján történik. Mivel termékeinket leggyakrabban szörfözéshez használják, úgy döntöttünk, választékunkat elsősorban e sportnak szenteljük.
A szörfözéshez készült termékek kiválasztása a használat időtartamától függ: 1 óra, 2 óra vagy 3 óra.
Hogyan válassz UV-szűrő pólót? (2. rész: A használat időtartama alapján) 1 óra: Alkalmankénti használat. Bő (könnyen felvehető és szárazon kényelmesebb) illetve testhez álló (nedvesen kényelmesebb) szabás közül választhatsz. A csatos rendszer segítségével a rövidnadrághoz rögzíthető, így nem mozdul el.
2 óra: Rendszeres használat. A kar alatti varrásmentes részeknek és a stabil tartást növelő szorítózsinórnak köszönhetően nedvesen még kényelmesebb.
3 óra: Intenzív használat. Hőtartó betétjének köszönhetően tovább használhatod a vízben.
Nedvesen is véd az UV-sugárzástól A UV-védelemmel ellátott TRIBORD textilanyag az UVB-sugarak minimum 98%-át, az UVB-sugarak 95%-át megszűri (50+ védőfaktor). Megfelel az EN-13758-2 szabványnak, garantáltan hatékonyan véd a napsugárzástól. Vízi sportokhoz, a vízben és vízparton is praktikus.
A textilszálakba integrált kerámia részecskék tartós védelmet biztosítanak a mosás után is.
Mit jelent az UPF 50+ (F50) jelölés? Az UPF (Ultra Violet Protection Factor) világszinten használt, szabványosított napvédő faktorszám.
A ruházati termékek védőfaktorát mutatja, azaz az UV-sugarak kiszűrésének arányát.
A szabvány szerint az UV-sugarak min. 95%-át ki kell szűrniük. Az 50+ faktor azt jelenti, hogy a termék az UVA-sugarak min. 95%-át, az UVB-sugarak min. 98%-át kiszűri.
Nem irritálja a bőrt Véd a szörfdeszka vagy a bodyboard által okozott kidörzsöléstől és ebből adódóan a bőrirritációtól. Overall alatt is viselhető, hogy védje a nyakat és a hónaljat a bőrirritációtól. A testre simuló felső hónalnál elhelyezett varrásmentes betétei csökkentik az evezés közbeni bőrirritációt. Így biztosítottuk, hogy 2 órás használat során csak nagyon kis mértékben irritálja a bőrt.
Rögzítés A Tribord UV-szűrő póló behúzózsinórral készült, mely a csípőnél található. Segítségével összehúzható a póló, ezáltal jobb tartást biztosít.A fürdőnadrág zsinórja is átfűzhető rajta, így a felső nem csúszik fel mozgás közben.
Hőszigetelés és szél A póló használatához ajánlott legalacsonyabb vízhőmérséklet 22°C. Az ajánlott hőmérséklet a levegő hőmérsékletétől függően emelkedhet vagy csökkenhet.
Hőtartó modelljeink (2 óránál hosszabb használatra) polárból, neoprénből vagy a kettő együttes felhasználásával készülnek. 15 km/h-ánál gyorsabb szél már kellemetlenné teheti a sportolást. Ilyenkor viselj neoprénből készült modellt!
Több vízi sporthoz is megfelelő UV-szűrő póló UV-szűrő felsőink a szörfösök legmagasabb elvárásainak is megfelelnek.
A termékek kialakításakor követett koncepciónak köszönhetően egyéb vízi sportokhoz, például úszáshoz, kitesurfhöz, vitorlázáshoz, wakeboardozáshoz, vízisíeléshez, hajózáshoz és stand-up paddle-özéshez is használhatók.
Napsugárzás elleni védelem A póló ugyan védelmet biztosít a napsugarakkal szemben, azonban figyelembe kell venni bizonyos körülményeket, például a napsugarak visszaverődését (vízről, homokról), a hőséget, a napszakot.
A póló viselete mellett további védelem is szükséges: napszemüveg, sapka vagy kalap, megfelelő napvédő krém rendszeres használata, folyamatos folyadékpótlás stb.
Útmutató a napsütés elleni védelemhez http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Fő anyag
85.00% Poliészter, 15.00% Elasztán
Kezelési útmutató: Az első használat előtt mossa ki!. Használat után tiszta vízben öblítse!.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Korlátozott felhasználás: Víz>22°C.Nedvesen is véd a naptól. Az UV-sugarak 95%-át kiszűri.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A napvédelmet biztosító összetevőket mérnökeink laboratóriumban tesztelték. Megfelel az érvényben levő szabványnak: EN 13758-2. A gyártás megkezdése előtt a felhasználandó anyagokat teszteljük. A külső laboratóriumi teszteket a saját mérőkészülékeinkkel végzett tesztekkel is kiegészítjük. A termékeket nedves és száraz állapotban laboratóriumi körülmények között, majd tényleges használat közben is (használat során bekövetkező nyúlás) megvizsgáljuk.
Szakértőnk ajánlása Csapatunk Franciaországban tervezte és tesztelte. A maximális élettartam és minőség garantálása érdekében a termék összetevőit laboratóriumi teszteknek vetettük alá.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE