Kényelmes és könnyű!

5.0 teljes női golfszett

Kezdő golfozóktól a 10 indexes (nem rangsorolt) játékosokig. Tolerancia és kis súly: ideális készlet kezdőknek és a technika fejlesztéséhez.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8312491
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Tartalma 1 driver,
1 db 3-as fa,
1 db 4-es hibrid,
7 db vas (N°5,6, 7, 8, 9, PW és SW),
1 db putter,
1 db háromlábú táska 5 tárolózsebbel, két hordozópánttal,
2 db ütővédő
A stílus a részletekben rejlik Ez a fa ütő azért készült, hogy a golfozók ugyanazzal az ütővel kezdhessenek, fejlődhessenek a golfozásban. A kezdő vagy két számjegyű index-szel rendelkező golfozók értékelni fogják, hogy az 5.0 ütők kellemes tapintásúak és segítségükkel könnyű a játék. A golfozók gyakran nagyon ragaszkodnak az ütőjükhöz és abban az ütőben bíznak a legjobban, amelyet hosszú ideig használhatnak, és amellyel felszabadultan tudnak játszani. A szett teljes (11 ütő) vagy fél (6 ütő) szériás változatban kapható.
Fej tulajdonságai A széles, és a fára és hibridre hajló talpak segítik a labda könnyű elemelkedését. Az enyhe eltolódás (az ütőfej eltolódása a nyélhez képest) a vasakon megkönnyíti az ütőarc és a labda érintkezését az elütéskor, és így csökkenti a slice-t (jobbra kicsúszó ütés). A félhold alakú putter segítségével könnyebb az ütőt beigazítani. Vasloftok: N°5 (26°), N°6 (29°), N°7 (33°), N°8 (37°), N°9 (41°), PW (45°), SW (56°)
Nyél (shaft) sajátosságai: A szett tartalma: grafit, Flex: Női, súly: 55 gr
Az Inesis elképzelései: Golfszettjeink kialakításakor arra törekszünk, hogy a használat során megfeleljenek az Ön elvárásainak (könnyű használat, kis súly, megfelelő számú ütő, stb.). Az INESIS egy szenvedélyes golfozókból álló csapat, amely a tanácsaiknak köszönhetően minden terméket úgy fejleszt, hogy golfozni mindig öröm legyen.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE