Kényelmes és könnyű ütő!

Golf - INESIS - 5. 0-ás teljes férfi golfszett INESIS
Golf - INESIS

5.0-ás férfi jobbkezes teljes grafit golfszett INESIS

INESIS
Kezdő golfozóktól a 10 indexes (nem rangsorolt) játékosokig. Tolerancia és kis súly: ideális készlet kezdőknek és a technika fejlesztéséhez.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 99 990Ft %

Minimum 99 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8312493
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Tartalma 1 driver,
1 db 3-as fa,
1 db 4-es hibrid,
7 db vas (N°5,6, 7, 8, 9, PW és SW),
1 db putter,
1 db háromlábú táska 5 tárolózsebbel, két hordozópánttal,
2 db ütővédő
A termék története Ez a fa ütő azért készült, hogy a golfozók ugyanazzal az ütővel kezdhessenek, fejlődhessenek a golfozásban. A kezdő vagy két számjegyű index-szel rendelkező golfozók értékelni fogják, hogy az 5.0 ütők kellemes tapintásúak és segítségükkel könnyű a játék. A golfozók gyakran nagyon ragaszkodnak az ütőjükhöz és abban az ütőben bíznak a legjobban, amelyet hosszú ideig használhatnak, és amellyel felszabadultan tudnak játszani. A szett teljes (11 ütő) vagy fél (6 ütő) szériás változatban kapható.
Az ütőfejek sajátosságai A széles, és a fára és hibridre hajló talpak segítik a labda könnyű elemelkedését. Az enyhe eltolódás (az ütőfej eltolódása a nyélhez képest) a vasakon megkönnyíti az ütőarc és a labda érintkezését az elütéskor, és így csökkenti a slice-t (jobbra kicsúszó ütés). A félhold alakú putter segítségével könnyebb az ütőt beigazítani. Vasloftok: N°5 (26°), N°6 (29°), N°7 (33°), N°8 (37°), N°9 (41°), PW (45°), SW (56°)
Nyél (shaft) sajátosságai A szett tartalma: grafit, Flex: regular, súly: 60 g
A stílus a részletekben rejlik Jelölésekkel ellátott grip, amely segíti a játékost, hogy ösztönösen jó helyzetbe állítsa a kezét. A fa ütők és a driverek fejvédő huzattal kaphatók. A táska dupla pántos, három lábú szállítótáska, 6 zsebbel, egy teljes sorozat elfér benne (max. 14 ütő).
Inesis koncepció Golfszettjeink kialakításakor arra törekszünk, hogy a használat során megfeleljenek az Ön elvárásainak (könnyű vele a játék, megfelelő számú ütő, könnyű táska, stb. ). Az INESIS egy szenvedélyes golfozókból álló csapat, amely a tanácsaiknak köszönhetően minden terméket úgy fejleszt, hogy golfozni mindig öröm legyen.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE