Nem kell beállítani, ideális gyerekeknek.

/common/3Dpictures/a/c14ec747-1465-4269-a116-3e81038342e3.zip/index.html

300 gyerek túra látcső x8

Gyerekeknek a természet és az állatok megfigyeléséhez, valamint felnőtteknek túrázáshoz, gyalogláshoz és sporteseményekhez. Nem kell beállítani (FIX FOCUS rendszer), különösen ideális gyerekeknek, mivel egyszerűen használható. Elfér a zsebben, ideális túrázáshoz, bárhová magával viheti.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8353667
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
OPTIKAI MINŐSÉG K9 minőségi kristályüveg prizmák és lencsék. PMMA polimer (polimetil-metakrilát) nagyítólencsék.
A KÉP TISZTASÁGA FIX FOCUS rendszer: nem szükséges beállítani, előre beállított fix fókusza tiszta képet biztosít körülbelül 20 métertől. Fix fókuszú látcső. Korrekciós szemüveglencsével rendelkezők ne vegyék le a szemüveget, ha tiszta képet kívánnak kapni a látcsőn keresztül.
Ideális a természet megfigyeléséhez kis és közepes távolságról, egyszerű használatának köszönhetően különösen ideális gyerekeknek.
BEÁLLÍTÁS SZEMÜVEGESEKNEK Fix fókuszú látcső. Korrekciós szemüveglencsével rendelkezők ne vegyék le a szemüveget, ha tiszta képet kívánnak kapni a látcsőn keresztül. Ebben az esetben elég a gumi szemlencsenyílást lehajtani, így sérülésmentesen az objektívhez rögzíthető a szemüveg.
KÉNYELEM ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM Szilikon bevonata kiváló fogást és kényelemérzetet biztosít. Továbbá ütésállóvá teszi és hosszú élettartamot biztosít.
KIEGÉSZÍTŐK Rögzítőpánttal együtt kapható.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Az összes túra távcsövet tesztelik a DECATHLON laboratóriumokban és a használat során felmerülő körülmények között. A tervezőcsapatok, a termékmenedzserek, a mérnökök és a formatervezők munkája biztosítja, hogy termékeink tökéletesen kielégítik a használat során felmerülő igényeket.
VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE