Pillanatok alatt felállítható. Egyszerű hajtás.

Túrázás - Quechua Kemping - 2 Seconds EASY 2 sátor, kék QUECHUA - Sátor
/common/3Dpictures/a/35835e44d2f84820acc0c194fbb905e4.zip/index.html
Túrázás - Quechua

2 Seconds EASY 2 sátor, kék - 2 személyre QUECHUA

QUECHUA
Kempingezéshez 2 személynek, rendkívül gyorsan és könnyen felállítható és lebontható. Új 2 Seconds sátor vezérlőrendszerrel: ugyanolyan gyorsan felállítható, könnyebben összehajtható. Még jobb élettér, felül keskeny előtetővel védett bejárat.

Szín : KÉK

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 14 990Ft %

Minimum 14 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Érdeklődjön áruházainkban

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás:
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8300682
TERMÉKELŐNYÖK
Könnyű összeszerelés / lebontás Önhordó szerkezet. 2 seconds szerkezet. Egyszerűen összecsukható: Easy
Férőhelyek Hálófülke: 120 x 210 cm.
Max. hasznos magasság: 98 cm.
Kis csomagméret Ø65x7 cm / 23,2 l
Mérsékli a meleget Ponyva és szellőzőnyílás a sátor hátulján.
Árnyékolás N
Tartós használat 50 km/h szélnek ellenáll (6. szintű erősség): forgótálcán légfúvóval tesztelve.
Vízhatlanság Zuhanyteszttel (200 mm/h/m² víz = trópusi eső) és terepen is tesztelve.
Környezeti hatás A termék környezetre gyakorolt hatása: alvósátor - sustainability.decathlon.com
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Huzat
66 cm átmérőjű lapos korong.
FÉRŐHELYEK
2
HÁLÓFÜLKÉK
1
FELÁLLÍTÁS
Pillanatok alatt
FÉRŐHELYEK
Standard
VÍZÁLLÓSÁG
Ponyva: 2000 mm. Alj: 5000 mm.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Felállítás/lebontás Gyorsan felállítható. Önhordó szerkezet (felállítás után is áthelyezhető, illetve szélcsendben cövekelés nélkül is, azonnal használható). Easy rendszerének köszönhetően rendkívül könnyen összehajtható.
Szellőzés 1 felső szellőző hátul és 2 szellőzőrész a ponyva és a talaj között mindkét oldalon a hálófülke közepén - ezáltal rendszeresen cserélődik a levegő, a természetes páralecsapódás mértéke pedig minimálisra csökken.
Napvédelem A ponyva 30-as védőfaktorú anyaga kiszűri az UV-sugarakat.Figyelem: Nyitott sátorban jelentős lehet az UV-sugárzás: védje bőrét!
Vízhatlanság Minden Quechua sátrat laboratóriumban (200 liter/h/m² víz 4 órán keresztül) és terepen teszteltük:
(2000 mm-es PU bevonatú, poliészter ponyva, 120 g/m²-es polietilén alj, hőragasztott szalaggal vízhatlanított varrások). A dupla rétegű ponyva alatti légáteresztő, poliészter légkamra megvéd a dupla fal belső oldalán lecsapódó vízcseppektől.
Szélállás Minden sátrunkat szélalagútban, forgótálcán teszteljük, hogy a sátrak minden oldalát érje szél. A megfelelően felállított sátor kihúzott feszítőkötelekkel kb. 50 km/h-s talajmenti szélben is lakható. (6. szintű erősség)
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet.
A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
Jótállás A Decathlonban kapható valamennyi sátorra 2 év jótállást vállalunk, rendeltetésszerű használat esetén (a jótállás érvényesítéséhez szükség van a vásárlást igazoló blokkra vagy hűségkártyára).
Bármilyen hiba esetén forduljon az Önhöz legközelebb eső Decathlon áruházhoz!
Az áruház műhelyében javítjuk a rudazatot, alkatrész kapható a sátorhoz.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel Poliuretán bevonatú, dupla rétegű poliészter ponyva, légáteresztő poliészter hálófülke, polietilén alj, tömör üvegszálas rudazat.
Kezelési útmutató: 1.TISZTÍTÁS: szükség esetén szappanos vízzel tisztítható (folyóvízzel öblíthető). Utána teljes szárítás szükséges. 2.GYANTAFOLT: nehéz tisztítani, száradás után óvatosan lekaparható, ha egy jégdarabot az anyag másik oldalára szorít: a viasz törékenyebbé tehető, könnyebb leszedni. 3.TÁROLÁS: használat vagy tisztítás után csak teljes száradás után csomagolja el, hogy megelőzze a penészfoltok és a kellemetlen szagok kialakulását.
Tárolás TÁROLÁS: használat vagy tisztítás után csak teljes száradás után csomagolja el, hogy megelőzze a penészfoltok és a dohos szag kialakulását.
Korlátozott felhasználás: Maximum 120 cm széles, 2 férőhelyes matraccal kompatibilis.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Mindegyik QUECHUA sátor vízhatlanságát 200 liter/h/m² víz alatt tesztelték (200 mm eső óránként) 4 órán keresztül. A vízoszlop-teszt (=mm schmerber) mindössze a szövet vízhatlanságának mérésére megfelelő. A teszteléssel kizárhatjuk a víz átszivárgását a varrásokon, a nyílásokon, a cipzárokon, a hajtókáknál. Szélállóság: Minden sátrunkat szélalagútban, forgótálcán teszteljük, hogy a sátrak minden oldalát érje szél.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE