Lebeg a víz felszínén!

120 WATERBALL golflabda

Golfozáshoz egész évben, edzésre. E labda két nagy előnye a távolság és a lebegés!

 

Ref. : 8371057
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A stílus a részletekben rejlik A labda kompressziója 85-ös
A kompresszió értéke a labda merevségét jelzi. A labda elütéskor behajlik vagy összenyomódik mielőtt elrepül. Ha a swing ütése nem túl gyors, alacsony kompressziós labdára van szüksége, míg ha a swing ütése gyors, magas kompressziós labda a megfelelő. Bemélyedések száma:440
szerkezet:2 darab
mag: gumi
Bevonat: Surlyn
A termék története A golfozók észrevételei alapján megállapítottuk, hogy nagy igény volt a labda láthatóságára. Melyik kezdő játékos nem töltött el sok időt eleinte a labda keresésével?A 120 Aqua labda használatával a vizes helyek többé nem jelentenek akadályt, a labda lebeg a vízen.

Ezt a labdát kizárólag szabadidős játékhoz tervezték (a Royal & Ancien versenyekre nem hagyta jóvá)
Inesis koncepció Valamennyi termékünk "Liberate your Swing" márkájú. Márkánk garantálja, hogy termékeinkben tökéletes kényelemben golfozhat. Termékválasztékunkat csapatunk a vásárlói véleményeket figyelembe véve fejleszti és teszteli játék közben. Vásárlóink közreműködésével fejlesztjük folyamatosan termékeinket, hogy még nagyobb szabadságot nyújtson Önnek.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A termékek értékelése és jóváhagyása tekintetében bízunk golfozóinkban. Figyelembe vesszük a termékeinkre vonatkozó véleményeket és osztályzatokat, és ezek fényében cselekszünk, ha a termék értékelése nem kielégítő. Vevőink osztályzatait megtekintheti az alábbi labdán, és részt vehet termékeink fejlesztésében, ha eljuttatja nekünk a saját termékértékelését.
Szakértőnk ajánlása Ezt a labdát tartóssági teszteknek vetették alá, hogy ellenőrizzék ellenáll-e az ismétlődő ütéseknek. E teszteket külső laboratórium végzi el, és segítségükkel ellenőrizhető, hogy minőségi követelményeinket az egész tervezési folyamat során betartják. Ha e tesztek ellenére mégsem elégedett teljesen a labdával, juttassa el nekünk véleményét és figyelembe vesszük az észrevételeit!
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE