Könnyen használható ütők

100-as teljes férfi golfszett

Golfszett kezdő golfozóknak. Ezekkel az ütőkkel könnyű a játék, gyorsan biztató eredményekhez segítik.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8359368
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Tartalma 1 db driver,
1 db 3-as fa,
1 db 4-es hibrid,
6 db vas (N°6,7,8, 9,PW és SW),
1 db putter,
1 db húzós kocsi egy pánttal, két zsebbel.
3 ütővédő
A termék története Ezt a szettet azért készítettük, hogy a kezdő golfjátékosok számára biztosítsuk az első játékok és ütések során szükséges toleranciát. Tisztában vagyunk azzal, hogy a golf elsajátítása időigényes lehet, ezért a játék öröme gyakran várat magára.
A 3.0-as ütőfejek sokkal toleránsabbak, így még akkor is el tudja velük ütni a labdát, ha azt nem pont középen találja el.
Az ütőfejek sajátosságai A széles ütőfejek segítik a labda elütését. A vason kialakított offset (az ütőfej eltolódása a nyélhez képest) megkönnyíti az ütőarc és a labda érintkezését, így csökkenti a slice-t (jobbra letérő labda).
A félhold formájú putter segítségével könnyebb az irány beállítása.
Az ütőnyílások jellemzői (Loftok):
vasak N°6 (30°), N°7 (34°), N°8 (38°), N°9 (42°), PW (46°) SW (56°)
Nyél (shaft) sajátosságai vasak, putter: Acél nyél, 120 g. Fa, driver és hibrid: grafit shaft, 80 g.
Flex (nyél merevsége): regular (R betű jelzi a nyélen) = sem nem túl merev, sem nem túl puha, standard keménységnek felel meg.
A stílus a részletekben rejlik Jelölésekkel ellátott grip, amely segíti a játékost, hogy ösztönösen jó helyzetbe állítsa a kezét.
A táskán elhelyezett egyetlen fül kiváló egyensúlyt biztosít a táskának.
Inesis koncepció Golfszettjeink kialakításakor arra törekszünk, hogy a használat során megfeleljenek az Ön elvárásainak (könnyű vele a játék, megfelelő számú ütő, könnyű táska, stb. ). Az INESIS egy szenvedélyes golfozókból álló csapat, amely a tanácsaiknak köszönhetően minden terméket úgy fejleszt, hogy golfozni mindig öröm legyen.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE