PROFORM

Pro-Form X-BIKE szobakerékpár

44 900 Ft

Pro-Form X-BIKE - Összecsukható, kompatibilis iFit személyi edzésekkel.

Szín: szürke / fehér

EGY MÉRET Nem elérhető
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: Sport8 Hungary Kft

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  PRO-FORM X-BIKE

  Végezzen intenzívebb edzést a PRO-FORM X-BIKE - PFEX78918 egy álló szobakerékpárral. A pedálok feletti ülés újrateremti a hagyományos országúti kerékpár érzését, lehetővé téve, hogy szabadabban mozogjon edzés közben Az álló kerékpárok kevesebb helyet foglalnak el, és tökéletesek a kisebb edzésterületekhez. A videó zöld színű X-BIKE-ot mutat be, SPORT8.HU -n szürke színű vásárolható.

  Interaktív edzés (iFit Live Built-In) Éljen át egy teljesen új fitneszélményt. Mivel minősített személyi edzőinkkel a világ minden táján gyakorolnak a GlobeTrek™ edzések kiterjedt gyűjteményén keresztül, amelyek mozgásra késztetnek a kerékpárodon és a kerékpárodról leszállva a kiegészítő súlyzókkal. Előfizetés szükséges. *Hozzáférés az iFIT® edzésekhez Bluetooth-kapcsolattal® rendelkező Android™ vagy iOS táblagépén. A táblagépet nem tartalmazza. Hozzáférés az iFIT® fiókhoz számítógépről, táblagépről vagy okostelefonról. A tagság külön vásárolható meg. A Bluetooth szóvédjegy és logók a Bluetooth® SIG, Inc. bejegyzett védjegyei, és az iFIT Health &; Fitness az ilyen védjegyeket licenc alapján használja.

  Könnyű állítható funkciók Találja meg a megfelelő megoldást a PRO-FORM X-BIKE - PFEX78918 szobakerékpárral. Bármely felhasználó számára a függőleges ülésállítással. Akár magas, akár alacsony, ez a párnázott ülés mozog, hogy kényelmes edzést biztosítson. Úgy tervezték, hogy a lábad a helyén maradjon, ezek a pedálok hevederekkel vannak ellátva a stabilitás növelése érdekében.

  LCD kijelző

  2x1 kg kézisúlyzó

  A PRO-FORM X-BIKE - PFEX78918 szobakerékpár nem csak a lábadnak való. Végezzen teljes testet megmozgató edzést a mellékelt 2x1 kg-os súlyzókészlettel. Ez az ideális súlyzó a felsőtest edzéséhez kerékpározás közben.

  Helytakarékos, összecsukható Tudjuk, hogy szereti, ha háza rendezett. Ezért feltaláltunk egy szobakerékpárt, a PRO-FORM X-BIKE - PFEX78918-at amely összecsukható és eltüntethető az útból, amikor befejezte az edzést. A kerékpár elmozdítása az útból gyors és egyszerű a beépített szállítókerekekkel.

  Pro-Form X-BIKE PFEX78918 tulajdonságok:

  -Terhelhetőség: 114 kg -Lendkerék: 2,7 kg -Kézisúlyzó: 2x1 kg -Kijelző: LCD színes érintékőképernyő -iFit kompatibilis: Igen -Ellenállás: 10 fokozatú, elektromos -EKG markolati pulzusmérés: Igen -Ülés: Nagy, kényelmes -Állítható: ülésmagasság, pedálpánt -Összecsukható: Igen -Mobilitás: Szállítókerekekkel -Méret: 106x42x107 cm -Súly: 20 kg -Csomagolt méret: 116x40x20 cm -Csomagolt súly: 22 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Használatra vonatkozó korlátozások

  114 kg felett nem használható!

  Vélemények