MOTUS

MOTUS LBO3 1.5 L kerékpár váz táska fekete

6 499 Ft

MOTUS LBO3 1.5 L kerékpár váz táska fekete

Szín: Fekete

1,5 LITER
Online készlet

Forgalmazza és szállítja 7wayHU

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  A MOTUS kerékpárvázas táska egyszerre praktikus tárolórekesz 1,5 literes űrtartalommal, valamint egy borító az okostelefonunknak. Lehetővé teszi, hogy kisebb tárgyakat, például kulcsokat, pénztárcát, fejhallgatót hordozhassunk anélkül, hogy hátizsákot kellene magunkkal vinnünk. A felső rész egy rendkívül funkcionális, átlátszó érintőpanel, amely lehetővé teszi, hogy hívásokat fogadjunk, üzeneteket írjunk, zenét váltsunk vagy beállítsuk a térképet anélkül, hogy meg kellene állnunk és kivennünk a telefont a tokból. A táska fejhallgató-csatlakozóval is rendelkezik, így biztonságosan élvezheti a zenét vagy a navigációt.

  A táska a részletekre odafigyelve készült kiváló minőségű és rendkívül tartós EVA műanyagból és hőre lágyuló poliuretánból, így biztosítva, hogy holmija biztonságban legyen egy ütközés vagy a kerékpár oldalra esése esetén. A táska ilyen felépítése biztosítja, hogy a táska ellenáll a kopásnak és a horpadásnak, és könnyen tisztítható.

  A Motus táska vízálló, így nem kell aggódnia a hirtelen időjárásváltozás miatt. A cipzárat tovább erősítették, hogy védelmet nyújtson a vízzel szemben.

  A csomagtartó tépőzáras pántokkal könnyen rögzíthető a kerékpár vázára.

  Vélemények