FINIS

FINIS COMPETITOR MONOFIN uszony

203 200 Ft

Szabadtüdős monofin uszony

Szín: narancssárga / narancssárga

XL
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: FINIS Hungary

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  FINIS COMPETITOR szabadtüdős uszony profi monofin békatalp szabadtüdős merüléshez

  A kézzel formázott üvegszálas penge és a gumiból készül strapabíró lábrész ostorcsapásszerű hatást kelt minden lábmozgás végén, és összetett ellenállást biztosít a maximális sebesség eléréséhez. Ideális eszköz szabadtüdős merüléshez, lábuszonyt használó úszók és a vízi sportok kedvelői számára.

  smart fin™ technológia Az uszony lapon lévő élek és a hidrodinamikus rések szabadalmaztatott kombinációja elősegíti a természetes lábtempót, és azonnali haladást biztosít.

  Nagy felület Jobban megdolgoztatja a törzs (core izomzat) és a láb izmait, mint a szokványos békatalp.

  Nyitott rész a sarkaknak és a lábujjaknak Nagyobb mozgástartomány, a sarkoknál lévő nyílás kényelmesebb illeszkedést biztosít a lábhoz.

  Tudtad?

  John Mix először 1988-ban látott monofin lábuszonyt Ausztriában, ahol egy félévet töltött. Egy monofin lábuszonnyal a kezében John azzal a meggyőződéssel tért vissza az USA-ba, hogy ez az eszköz lesz a következő nagy dobás az úszásban. Az évek során a FINIS monofin uszonyai számos formát öltöttek, a versenyúszóknak kifejlesztett uszonyoktól egészen a hobbiúszóknak szánt hobbi-szonyokig. 2010-ben a FINIS összefogott a legendás edzővel és a víz alatti lábtechnika gurujával, Bob Gillettel, a Foil Monofin lábuszony kifejlesztése érdekében.

  Vélemények