Mini pilates henger, 38 cm hosszú, 13 cm átmérőjű, lila

7 990 Ft

8527075

Pilates gyakorlatok kiegészítéséhez, módosításához, nehezítéséhez. Kizárólag magánfelhasználásra, hobbi sportoláshoz.

Növeld mélyizmaid munkáját ezzel az instabilitást okozó mini hengerrel. Sűrű habszivacs anyaga ellenálló, így hosszú használatot követően sem deformálódik el.

Szín:

Sötétlila

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Sokoldalúság

Egyetlen kiegészítő a teljes testre kiterjedő gyakorlatok sokaságához !

Leírás

Miért használd a pilates hengert?

Számos módon lehet változatosabbá vagy intenzívebbé tenni a mozgást a henger segítségével. Például ráfeküdhetsz és a közepén elhelyezkedve a mélyizamaidon dolgozhatsz. A kezeden támaszkodva növelheted az intenzitást. Végül, ha a medence felemelésekor a lábadat fölé helyezed, a keresztirányú izmokat instabilitásukban dolgoztatod meg.

Hogyan válasszak pialtes hengert?

A két masszázshengerünk ugyanolyan sűrűségű habszivacsból készült, így ugyanolyan tartósak. A kis méretű változat (38 cm hossz és 13 cm átmérő) ideális, ha táskában szeretnéd elvinni magaddal a pilates edzésre. A nagyobb változat (90 cm hossz és 15 cm átmérő) optimális kényelmet biztosít a gerincednek és segítségével még több gyakorlat elvégezhető.

Súly

0.214 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Hab 100% Habosított EVA

Tárolási tanácsok

Beltéren, az esetleges hőforrásoktól távol tárolandó. Ne helyezz rá nehéz tárgyakat!

Tesztek

A henger minőségének biztosítása érdekében számos tesztet végeztünk (különösen azzal a tulajdonságával kapcsolatban, hogy idővel nem nyomódik össze). Emellett fontosnak tartjuk kiemelni, hogy ezek a termékek tanúsított és káros anyagoktól mentes anyagokból készülnek.

Karbantartási tanácsok

Tisztítsd nedves ruhával!.

Vélemények

Betöltés...