KIPRUN

Férfi futócipő - KD900

34 990 Ft
44 990 Ft -22%
*2024. 05. 11.-től, a készlet erejéig
Ref. : 8798229

A Pebax® habszivacs könnyűségének és geometriájának köszönhetően a KIPRUN KD900 futócipő rendkívüli reaktív ütéscsillapítást nyújt, mely elkísér minden edzésre (résztávos/hosszú) és versenyre.

Szín: fluo sárga / Fehér

 • 41 Nem elérhető
 • 42 Nem elérhető
 • 42,5 Nem elérhető
 • 43 Nem elérhető
 • 43,5 Nem elérhető
 • 44 Nem elérhető
 • 44,5 Nem elérhető
 • 45 Nem elérhető

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Ütéscsillapítás

  Az Arkema Pebax® habszivacsnak köszönhetően 1000 km-en át garantált a reaktív ütéscsillapítás.

  Dinamizmus

  Az Arkema Pebax® habszivacsnak köszönhetően kiváló energia-visszaadást nyújt.

  Könnyű súly

  Tömeg: 218 g 42-es méretben

  Tapadás

  A talp szerkezetének és geometriájának köszönhetően tökéletesen tapad vizes talajon.

  Leírás

  RENDKÍVÜL REAKTÍV ÜTÉSCSILLAPÍTÁS

  A habszivacsot illetően az Arkemával, egy vezető francia vegyész vállalattal kötöttünk együttműködést.Ebből az együttműködésből született a VFOAM habszivacs Pebax® anyagból, amely 20%-kal dinamikusabb, mint a hagyományos cipőké.A pebax® Arkema habszivacs és a talp geometriájának kombinációja rendkívül reaktív ütéscsillapítást tesz lehetővé.

  ÚJ TALPGEOMETRIA ÉS MAXIMÁLIS ENERGIA

  A "fánk" által inspirált sarokgeometria optimalizálja az anyag alakváltozását, hogy minden futólépést megtöltsön energiával. A talp lehetővé teszi, hogy a cipő minden tulajdonságát kiaknázd:az elülső lábfej geometriája érvényre juttatja a Pebax® hab reaktív hatását, míg a sarok geometriája pedig alakjából adódóan intuitív módon ütéscsillapítást biztosít ott ahol legnagyobb szükség van rá.

  KÖNNYŰ

  A kutatások kimutatták, hogy egy könnyű cipő növeli a futóteljesítményt, mert jobban gazdálkodik az energiával.A KD900-as cipő tervezésekor nem volt kérdés a kényelem és a tartósság, viszont kisebb súlyú összetevőket és optimális talpat választottunk.Eredmény: 218 g 42-es méretben.

  KIVÁLÓ ÚT- ÉS KANYARTARTÁS ESŐS IDŐBEN

  Úgy tekintünk a talpra, mit egy autógumira, esős időben is jól kell, hogy tapadjon a cipő.Az új talpgeometria és gumi kiváló tapadást biztosít a cipőnek nedves talajon és kanyarban, még gyors futások során is.

  Sarokmagasság (drop)

  A KD900 sarokmagassága 8 mm.

  EGY SZENVEDÉLYES FUTÓCSAPAT EGYEDI FUTÓÉLMÉNYT KÍNÁL NEKED

  A Kiprun KD900-as futócipő egy több, mint 10 éves Decathlonos tapasztalat eredménye.Caroline (termékmenedzser), Stéphane (termékmérnök) és Nicolas (designer) szenvedélyes futók, ők fejlesztik ki a Kiprun termékeket a nagykövetek segítségével: a Decathlonos futó munkatársak, edzők és ti!
  Így tehát kiválasztjuk az összetevőket, prototípusokat gyártunk, majd laboratóriumban és valós használat közben teszteljük és hagyjuk jóvá a terméket.

  Jótállás (év)

  2

  Súly

  0.39 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Külső talpa: 30.0% Szintetikus gumi, 70.0% Poliéter blokk amid Felső: 20.0% Termoplasztikus poliuretán, 80.0% Poliészter Bélés és zokni: 100.0% Poliészter

  Tesztek

  Minden futócipőt nyugalmi helyzetben és használat közbeni valós körülmények között is teszteltettünk nem Decathlonos futókkal.Célunk tesztelni, javítani a termékeinken, majd jóváhagyni azokat.

  Jóváhagyta

  A Kiprunnál mi mindannyian futók vagyunk, különböző szinteken.
  Minden nap azért dolgozunk, hogy javítsunk a termékeinken.Ezután minden terméket felhasználók tesztelnek valós használati körülmények között. Mielőtt az áruházakba kerülne a termék, több ezer kilométer teszten ment át, több versenyen, a 10 km-től a maratoni távig.

  Karbantartási tanácsok

  Bármilyen vegytisztítás.

  Maximális mosási hőmérséklet 30°C. - Normál kezelés.

  Maximális mosási hőmérséklet 60°C. - Normál kezelés.

  Csak oxigéntartalmú, klórmentes fehérítőszerrel.

  Professzionális száraz tisztítás tetraklór-etilénnel és az F szimbólummal szemben felsorolt összes oldószerrel. - Normál kezelés.

  Képek

  Férfi futócipő - KD900
  Férfi futócipő - KD900
  Férfi futócipő - KD900

  Vélemények