Ha nem használtad a terméket: 365 napos csere- vagy vételár visszafizetési lehetőség

Amennyiben nem használtad a terméket, nem mostad vagy öblítetted és benne van az eredeti címkéje, a vásárlástól számított 365 napon belül igényelhetsz méretcserét vagy visszakérheted a vételárat is.
Kérésedet intézheted személyesen bármelyik hazai Decathlon áruházunkban. Hozd magaddal a vásárlás során kapott bizonylatot vagy mutasd be elektronikusan a Decathlon profilodon keresztül !

Online rendelt termék esetén igényedet a decathlon.hu oldalon a profilodba belépve is rögzítheted, majd visszaküldheted a terméket logisztikai központunkba.
(Profil ➝ Vásárlásaim ➝ Kiválasztod az érintett rendelést ➝ Visszaküldés indítása ➝ Csere vagy visszaküldés kijelölése ➝ Véglegesítés)
Kérjük, mielőtt visszaküldöd a terméket raktárunkba, minden esetben jelöld elállási szándékodat a profilodon belül a rendelés részleteinél. A visszaküldés költsége téged terhel, a csere kiküldése ingyenes.
Amennyiben Foxpost automatában vetted át rendelésedet, 365 napon belül azon keresztül a visszaküldés ingyenes! A visszaküldéshez gépeld be az átvételhez használt nyitókódot ugyanannál az automatánál, ahol a terméket átvetted. Ez a lehetőség az átvételt követő 365 napon belül bármikor rendelkezésedre áll. Utánvéttel fizetett rendelés visszaküldése esetén kérjük, hogy küldj bankszámlaszámot a visszatérítéshez! Bankkártyával fizetett rendelés értéke automatikusan a kifizető kártyára kerül vissza 14 napon belül. Ajándékkártyával fizetett rendelés visszaküldése esetén másik ajándékkártya kerül kiállításra.

A Decathlon a 365 napos cserelehetőséget kizárólag az általa értékesített termékekre biztosítja. A Marketplace partneri termékektől a csomag átvételétől számított 30 napon belül állhatsz el, elállási szándékodat az emailben található tájékoztató szerint jelezheted a partnernek vagy ügyfélszolgálatunknak. Decathlon áruházban személyesen Marketplace terméket nem tudunk visszavenni, a partner által biztosított elszállítás ingyenes.

Amennyiben már kipróbáltad a terméket: 365 napos cserelehetőség

Már kipróbáltad a terméket, de az mégsem az igazi? Cseréld ki egy másik modellre!

Ha Decathlon saját márkás termékről van szó, vásárlásodat regisztráltad Decathlon profilodba, a terméket a kipróbálás mértékéig használtad, vagy kivágtad a címkéjét, akkor a vásárlástól számított 365 napon belül kicserélheted egy hasonló funkcionalitású, másik termékre. Ezt személyesen intézheted bármelyik hazai Decathlon áruházunkban, ahol szakértő kolllégáink megnézik a terméket és segítségedre lesznek a csere bonyolításában. Értékkülönbözet esetén kiegészítő terméket választhatsz áruházunk teljes kínálatából, készpénz visszatérítésre nincs lehetőség.