SOLOGNAC

Vadász bakancs, vízhatlan - Crosshunt 500 UTMO

39 990 Ft
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8852149

//RENDSZERES HASZNÁLAT, ENYHÉN TECHNIKÁS TEREP, MÉRSÉKELTEN SŰRŰ NÖVÉNYZET// A bakancs ideális választás vadászathoz és a természetben végzett munkákhoz.

UTMOSPHERIC innováció: kétszer jobban ellenáll az esőnek! Könnyű, strapabíró bakancs, amely ideális enyhén technikás terepre, részben tüskés, tövises növényzettel.

 • 39 Nem elérhető
 • 40 undefined
 • 41 undefined
 • 42 Nem elérhető
 • 43 undefined
 • 44 Nem elérhető
 • 45 undefined
 • 46 undefined
 • 47 Nem elérhető

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Vízhatlanság

  UTMO innováció: 2x hatékonyabb, varrásmentes vízhatlan membrán.

  Ellenáll a tüskés bozótnak

  A hasított bőr és az orrvédő védelmet nyújt a tüskékkel és tövisekkel szemben.

  Jól tart

  2 zónás fűző, merev talp és 5" magas szár technikás terepre.

  Tapadás

  Nagy barázdákkal ellátott talp, amely sáros terepen is helytáll.

  Kényelem

  Poliuretán talpbetét.

  Súly

  Kényelmesen gyalogolhatsz: 680 g a 43-as méret.

  Leírás

  Innováció a vízhatlanság terén

  A vízhatlanságot a bőr anyag alatt lévő membrán réteg biztosítja. Általában ennek a membránnak van egy varrása, hogy a láb formájához illeszkedjen, és egy vízzáró csík borítja.
  De a sétától ez a csík idővel leszakad, és a cipő nedves lesz.
  Mérnökeink egy forradalmian új, varrás nélküli membránt fejlesztettek ki a nagyon tartós vízszigetelés érdekében, mely ellenáll több mint 24 órás vízbe merítésnek.

  Tartósság

  Mindig értékelünk egy olyan cipőt, amely nem kopik el három használat után, nem igaz? 1,8 mm vastagságú hasított bőr felsőrészével ez a bakancs tartós anyagokat foglal magába, így lassabban kopik. Az alsó része (ujj, sarok, oldalak) szintetikus anyagú védő megerősítéssel van ellátva, amely ellenáll mindenfajta növényzetnek. A külső talp dupla anyagú, barázdái kopásállóak. Semmi kétség: ez a bakancs hosszú ideig kiváló társad lesz a vadászatokhoz.

  Kényelem

  Mivel a hosszú és intenzív gyaloglás közben a kényelemérzet elsődleges, csapataink eldöntötték, hogy kiemelt figyelmet fordítanak erre. A talpbetét öntött és tökéletesen körülöleli a lábat. Az összetevők vízhatlanná és légáteresztővé teszik a bakancsot. A bakancs szabása úgy lett kialakítva, hogy csökkentse a kemény pontokat, így könnyed és puha lesz a járásod benne.

  Karbantartás

  Eleged van már a ficamokból és a fájdalmas ízületekből a nap végére? Ez a bakancs félmagas szárral készült és megerősített fűzőrendszerrel: jól tartja a lábadat, így magabiztosan gyalogolhatsz mindenféle terepen. Emellett egy formázott harántemelővel is rendelkezik a talpban. Ez a rész biztosítja az alátámasztást a talpboltozatnak: gyaloglás közben csökkented a lábat érő terhelést, miközben megőrzi stabilitását. Boka megtámasztva, ízületek épségben megőrizve!

  Tisztítás

  Mi sem könnyebb, mint ennek a bakancsnak a karbantartása! Egyszerűen tisztítsd meg vízzel és szappannal. Ne használj zsírt vagy mosószert. Szükség szerint fújd le impregnáló spray-vel miután megszáradt, hogy újra aktiváld a bőr víztaszító képességét. Őrizd meg a bőr puhaságát, ne szárítsd erős hőforrás közelében!

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Felső 70% Bőr - Szarvasmarha - Hasított, 30% Poliészter Külső talpa 50% Poliuretán, 50% Szintetikus gumi Bélés és zokni 100% Poliészter

  Tárolási tanácsok

  Tiszta és száraz helyen tárolandó, tisztítsd le és szárítsd meg tárolás előtt.

  Használatra vonatkozó korlátozások

  Hajtóvadászathoz nem megfelelő!

  Tesztek

  Az új Solognac modelleket több hónapig teszteljük a Decathlon független felhasználóinak segítségével. Magas elvárásaikhoz igazodva finomítottuk a terméket, mire sikerült megalkotnunk a szegmens legjobb cipőjét.
  Az optimális minőség biztosítása érdekében laboratóriumban teszteljük a cipő minden részét és anyagát.

  Jóváhagyta

  Fabrice: A vadászat szerelmese és egy magántulajdonú vadász cég ügyvezetője.
  „Ezt az új modellt több hónapja használom, nagyjából napi 8 órát. Szeretem, hogy kényelmes és tartós. Nagy elvárásaim vannak a cipőkkel szemben, mivel meg kell védenem és őriznem a lábaim épségét. Ha te is az intenzív vadászatot kedveled, ez a modell tökéletesen meg fog felelni az elvárásaidnak".

  Vélemények