SOLOGNAC

Vadász bakancs, vízhatlan - Crosshunt 300

29 990 Ft
Ref. : 8281598

//RENDSZERES, TECHNIKÁS TEREP, SŰRŰ NÖVÉNYZET// A vízhatlan bakancs ideális választás bármilyen típusú vadászathoz.

A tökéletes és sokoldalú bakancs! Kényelmes, strapabíró, és vízhatlan mindenfajta enyhén durva terephez és sűrű, vad növényzethez.

Szín: Khaki

 • 39 undefined
 • 40 undefined
 • 41 undefined
 • 42 undefined
 • 43 undefined
 • 44 undefined
 • 45 undefined
 • 46 undefined

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Ellenáll a tüskés bozótnak

  1,6 mm hasított bőr és dupla megerősítés a sűrű növényzet miatt.

  Vízhatlanság

  Vízhatlan és lélegző membrán a bőr alatt (6 órán át vízbe merítve).

  Jól tart

  1 zónás fűző, merev talp és 5" magas szár technikás terepre.

  Tapadás

  Mélyen barázdált (5 mm), sártaszító kialakítás és kiváló tapadás.

  Kényelem

  Garantált kényelemérzet az 5 mm vastag poliuretán talpbetétnek köszönhetően.

  Súly

  570 g a 43-as méret.

  Leírás

  Tartósság

  Kerüld el a cipő idő előtti elhasználódását: ez a tervezőcsapatunk egyik elsődleges feladata. a külső anyagok ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak. Varrásai és illesztései is teszteken estek át, hogy mindenfajta környezetben helytálljanak. Orrvédővel megerősített a teljes alsó részen: sarok, orr, oldalai. A kampók és a fűzőlyukak fémből, a talp 100% gumiból készült, amely ellenáll a kopásnak.

  Vízhatlanság

  Esős időben is szárazon tartja a lábat! Ez a bakancs víztaszító kezeléssel ellátott anyagok felhasználásával készült, ezáltal vízhatlan. Légáteresztő membránja lehetővé teszi a verejték kivezetését. Szárazon tartja a lábadat akkor is, ha esőben vadászol vagy nedves növényzetben gyalogolsz. Ezt a bakancsot 30 000 dinamikus hajlítással teszteltük vízben, ami megfelel egy kb. 15 km-es sétának majdnem bokáig érő vízben.

  Ütéscsillapító talp

  Őrizd meg a tested és az ízületeid épségét az ütéscsillapító hatásával! A talp kétféle anyagból készült: A külső talp kopásálló, természetes gumi, a közbülső talp poliuretán szivacs, amely kényelmessé teszi a bakancsot és megőrzi annak rugalmasságát a lábfej hajlításához.

  Tapadás - megkapaszkodás

  A kiváló tapadás érdekében csapataink ezt a bakancsot lépcsőzetesen formázott és elferdített barázdákkal látták el. Az aszimmetrikus és széles barázdák biztosítják a tapadást mindenféle terepen: az erdőben vagy a mocsaras vidékeken... A barázdák közötti távolság lehetővé teszi a sár természetes kivezetését. A vadászat végén ütögesd egymásnak a két bakancsot, így a maradék sár is eltávolítható a talpból.

  Kényelem

  Mindig sokkal kellemesebb érzés egy kényelmes cipőben róni a kilométereket, ezért ezt a bakancsot elláttuk egy kivehető, formázott talpbetéttel a fokozott ütéscsillapítás érdekében. A szivaccsal bélelt belső rész egyszerre légáteresztő és kényelmes. A magas szár és a nyelv csökkenti a víz, a növények, a föld és a homok bejutását. Ráadásul nagyon könnyű: 1,14 kg a 43-as pár.

  Tisztítás

  Mi sem könnyebb, mint ennek a bakancsnak a karbantartása! Egyszerűen tisztítsd meg vízzel és szappannal. Ne használj zsírt vagy mosószert. Szükség szerint fújd le impregnáló spray-vel miután megszáradt, hogy újra aktiváld a bőr víztaszító képességét. Őrizd meg az felsőrész puhaságát, ne szárítsd erős hőforrás közelében!

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Felső 70% Poliészter, 30% Bőr - Szarvasmarha - Hasított Külső talpa 50% Poliuretán, 50% Szintetikus gumi Bélés és zokni 100% Poliészter

  Tárolási tanácsok

  Száraz, jól szellőző helyen tárolandó.
  Nyílt lángtól tartsd távol!

  Képek

  Vadász bakancs, vízhatlan - Crosshunt 300
  Vadász bakancs, vízhatlan - Crosshunt 300
  Vadász bakancs, vízhatlan - Crosshunt 300
  Vadász bakancs, vízhatlan - Crosshunt 300

  Vélemények