KIPSTA

Utazótáska Essential, 30 l, fekete, khaki

13 990 Ft
Ref. : 8753737

Kifejlesztettük ezt az Essential 30 literes hátizsákot, mely megkönnyíti a sportfelszerelés szállítását. Megfelel a IATA irányelveknek.

Praktikus táskát keresel a sportfelszerelésednek? Mi kifejlesztettük ezt a 30 literes Essential utazótáskát, melynek belsejében a sportruházattól elválasztva egy külön zsebben tárolható a cipő.

Szín: Khaki / Fekete

30 LITER
Online készlet

Áruházi készlet

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Tárhely

  30 liter. Kézipoggyász méretű. 50x32x20 cm.

  Több rekeszes tárolás

  4 zseb. 1 fő rekesz, 1 zseb a cipőnek és 1 zseb a személyes tárgyaknak.

  Tartós használat

  Laboratóriumban tesztelve: terheléses teszt, intenzív görgetés.

  Stabilitás

  Merev kialakítása miatt állítva is tárolható.

  Szellőzés

  A cipőtároló rekesz szellőzőlyukakkal van ellátva.

  Személyre szabható

  A címkén feltüntetheted a személyes adataidat.

  Leírás

  Kialakítás

  Mivel a sportfelszerelés szállításához rendezettség szükséges, úgy döntöttünk, hogy a táskát több rekesszel és cipőzsebbel látjuk el, hogy külön tárolhasd a koszos felszerelést a tisztától, vagy a ruházatot a cipőtől. Az elülső kis zseb ideális a személyes tárgyak tárolására.

  Környezettudatos eljárás - kéttónusú festés

  Az anyagok festése sok vizet igényel, így a festékfürdők nagy mennyiségű használt vizet termelnek. Hogy csökkentsük ezt a környezeti hatást, csak minden második fonalat festünk meg, ezáltal csökkentjük a vízfogyasztásunkat és a vízkészletekre gyakorolt hatásainkat. A táska belseje kéttónusú anyagból készült (egy festett és egy nem festett szál), ami lehetővé tette, hogy 10%-kal csökkentsük a CO² hatást.

  Kézipoggyász méretű táska

  IATA-szabvány méretű táska, mely kézipoggyászként használható a repülőgépeken. Javasoljuk, hogy a kézipoggyászok súlyára és méretére vonatkozó, érvényben lévő korlátozások megismeréséhez fordulj a légitársaságodhoz!

  A 30 literes Essential utazótáska méretei és súlya

  Magasság: 20 cm
  Hosszúság: 50 cm
  Szélesség: 32 cm
  2,3 kg.

  Laboratóriumi tesztek

  A táskát sorozatosan vízhatlansági, tartóssági, színtartási és görgetési (32 km) teszteknek vetettük alá, hogy ellenőrizzük, hogy tartja a formáját színét, hogy állja a vizet szemerkélő esőben és mennyire bírja a hordást. A különböző laboratóriumokban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását végig a tervezési, gyártási folyamaton.

  ESSENTIAL termékcsalád

  Mindegy, hogy amatőr vagy profi játékosunk vagyunk-e, a sportfelszerelésünket mindig cipelni kell napközben, utazás során. Ezért alkottuk meg az ESSENTIAL termékcsaládot, amely különféle módon hordható táskákat tartalmaz, nélkülözhetetlen zsebekkel a tiszta és piszkos ruházat elkülönítéséhez. Alapvető funkciókkal és egyszerű vonalakkal rendelkeznek, praktikusak és tartósak.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Fő anyag 100% Poliészter Bélés 100% Poliészter Bevonat 100% Poliuretán

  Tárolási tanácsok

  Száraz helyen tárolandó. A kellemetlen szagok elkerülése érdekében rendszeresen ürítsd ki!

  Tesztek

  A Kipstánál és a Decathlonnál nagy hangsúlyt fektetünk a termékeink tartós kialakítására Számos tesztet végzünk a pályán, hogy jóváhagyjuk a használatukat, emellett laboratóriumban is vizsgáljuk őket, hogy biztosítsuk a tartósságukat. Ezen tesztek között a rántási (jerk) teszt vizsgálja az ellenállást a nagy súllyal szemben (10000-szer ismételt ciklus), a húzási teszt az anyagot, a gurulási teszt akadályokon keresztül pedig a kerekek élettartamát.

  Jóváhagyta

  Mi a Kipsta tanúsító egysége? A Kipsta tanúsító egységét képzett és elismert terepi tesztmérnökökből álló csapat alkotja, akik az alábbiakért felelősek: A termékek használatával kapcsolatos egyedi protokollok és tesztek végrehajtása | A szükséges tudásszinttel rendelkező, képzett tesztelők toborzása a termék funkcióinak értékeléséhez | Az eredmények objektív elemzése statisztikai eszközökkel.

  Karbantartási tanácsok

  Kézzel mosandó

  Nem fehéríthető

  Szárítógépben nem szárítható

  Nem vasalható

  Nem vegytisztítható

  Vélemények