KIPSTA

Sporttáska 55 l - Urban

17 990 Ft
Ref. : 8495912

A sportfelszerelés szállításához. Utazáshoz is megfelelő.

Kétkeréken vagy gyalog közlekedsz? Ezt a táskát úgy terveztük, hogy megkönnyítse a felszerelés szállítását, vállon és háton is viselheted. Bővíthető űrtartalmú, a téli és a nyári ruházat is belefér.

Szín: Fekete / Sötétzöld

50 LITER
Online készlet

Áruházi készlet

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Tárhely

  Állítható űrtartalom 50 és 55 L között. Méret: 54x34x31 cm

  Könnyű szállítás

  Tipp: Átalakítható, így a válladon és a hátadon is viselheted.

  Több rekeszes tárolás

  7 zsebének köszönhetően mindent elkülönítve tárolhatsz. (3 fő rekesz).

  Tartós használat

  Teherbíró és kopásálló anyag. Laboratóriumban tesztelve.

  Leírás

  Az URBAN 55 L sporttáska kialakítása

  Tervezőcsapatunk az URBAN sporttáska kialakításakor a városban közlekedő sportolók problémáira kívánt megoldást találni (tömegközlekedés, kerékpározás, stb.) Egy nagyon praktikus táska, divatos designnal, mely ideális a mindennapokban és utazáshoz.

  Hogyan használhatod ezt a táskát?

  Semmi sem kényelmetlenebb, mint a válladon viselni a sporttáskádat, amikor kétkeréken mész edzésre. Tervezőcsapatunk ezért az Urban táskát úgy tervezte meg, hogy 3 különböző módon hordhasd: sporttáskaként a válladon, hátizsákként vagy kézben. A tökéletes illeszkedés érdekében a pántok állíthatók.

  URBAN termékcsalád

  Mivel nem mindannyian autóval érkezünk a sportpályára, egyetlen táskában kell cipeljük a sportfelszerelésünket és a hétköznapi holmijainkat. Csapatunk ezért megtervezte az URBAN termékcsaládot, amely ideális a tömegközlekedéshez rövid és hosszú távokon egyaránt. A kollekcióban különféle módon hordható táskákat találsz, amelyek alkalmazkodnak a sportolók és az utazók igényeihez alkalmankénti utazáshoz vagy mindennapos használathoz.

  Méret és tömeg

  Kihajtva: 54x34x31 cm
  1,4 kg

  Laboratóriumi tesztek

  Ez a táska számos teszten esett át, hogy vizsgáljuk a formatartását, ellenállását a kopásnak, a színtartósságot, a vízlepergető tulajdonságát és szilárdságát viselés közben.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Fő anyag 100% Poliészter Elsődleges bélés 100% Poliészter Bevonat 100% Poliuretán

  Tárolási tanácsok

  Nedvességtől védve tárolandó.

  Tesztek

  A Kipstánál és a Decathlonnál nagy hangsúlyt fektetünk a termékeink tartós kialakítására. Számos tesztet végzünk a pályán, hogy jóváhagyjuk a használatukat, emellett laboratóriumban is vizsgáljuk őket, hogy biztosítsuk a tartósságukat. Ezek közül a tesztek közül a rántási teszt a terhelés ellenőrzésére szolgáló (ismételt igénybevételek 10 000 ciklusig), a szöveten és az alkatrészeken végzett szakítószilárdsági vizsgálat.

  Jóváhagyta

  MI A KIPSTA TANÚSÍTÓ EGYSÉGE? A Kipsta tanúsító egységét képzett és elismert terepi tesztmérnökökből álló csapat alkotja, akik az alábbiakért felelősek: A termékek használatával kapcsolatos egyedi protokollok és tesztek végrehajtása | A szükséges tudásszinttel rendelkező, képzett tesztelők toborzása a termék funkcióinak értékeléséhez | Az eredmények objektív elemzése statisztikai eszközökkel.

  Karbantartási tanácsok

  Kézzel mosandó

  Nem fehéríthető

  Szárítógépben nem szárítható

  Nem vasalható

  Nem vegytisztítható

  Vélemények

  Betöltés...