DOMYOS

Sportmelltartó, közepes tartás, cipzáros - 540-es

9 990 Ft
Ref. : 8757818

Ezt a mérsékelt tartást biztosító sportmelltartót közepes intenzitású sportokhoz ajánljuk, úgymint kardióedzéshez vagy tánchoz.

Rugalmas anyaga biztosítja a szabad mozgást. Ráadásul kiváló izzadságelvezető képességgel is rendelkezik. Így akkor is szárazon maradsz, ha megerőlteted magad.

Szín: Fekete / Többszínű

 • XS undefined
 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Tartás

  Közepes tartás mérsékelt terhelésű sportokhoz.

  Izzadság-elvezetés

  Légáteresztő anyaga kivezeti az izzadságot.

  Leírás

  Milyen sportokhoz ajánlott ez a modell?

  Ez a közepes tartású sportmelltartó kényelmet és optimális védelmet nyújt melleidnek minden mérsékelt terhelésű tevékenység közben.

  Mozgásszabadság

  Bármilyen sporttevékenységről is legyen szó, fontos, hogy kényelmesen és nyugodtan érezd magad edzés közben. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő és kényelmes ruházat kiválasztása. Ezért ajánljuk bátran figyelmedbe azt a sportmelltartót. Elasztán hozzáadásával növeltünk rugalmasságán. Úszós hátrészének köszönhetően a lapockák is szabaddá válnak, így biztosítja a még nagyobb mozgásszabadságot.

  Izzadságelvezetés

  Erős verejtékezés mellett is szárazon maradni...talán utópisztikus elképzelésnek tűnhet. A sportmelltartó tervezésekor azonban kiálltuk ezt a próbát. Fokozott izzadságelvezető képességgel rendelkező anyagot választottunk. Mostantól teljes nyugalomban edzhetsz!

  Könnyű fel- és levétel

  Elöl cipzárral ellátott, ezáltal könnyen fel- és levehető melltartó. A cipzár önzáró, hogy használat közben se nyíljon ki. Egyszerűen csak húzd fel a cipzárat, és nyomd meg a csúszkát a cipzár rögzítéséhez.

  Fontos a mellek védelme sportolás közben?

  Talán nem tudod, de a melleidet szinte teljes egészében a bőr tartja, melyek ezáltal sérülékenyebbek. Sportolás közben a szokásosnál sokkal nagyobb terhelésnek vannak kitéve. Kosárméretedtől és korodtól függetlenül egyes sportok esetében a normál súlyuk ötszörösét is elérhetik. A sportmelltartó viselése tartást, kényelmet és védelmet nyújt számukra. Megvédi azokat a rázkódástól, a fájdalomtól és az idő előtti megereszkedéstől.

  A megfelelő tartás kiválasztásának fontossága

  Sportolás közben a bőr és a szalagok megnyúlnak. Megfelelő tartás nélkül fájdalom jelentkezhet és a mell idő előtt megereszkedhet. Ugyanakkor a hosszú időn át tartó, túlzott tartás is káros lehet: a tartás intenzitását a mell mérete és a rázkódás erőssége alapján kell meghatározni. A cél, hogy óvjuk a melleket, ugyanakkor megőrizzük azok természetes mozgását.

  Milyen tesztek alapján osztályozzuk melltartóinkat?

  A prototípusokat laboratóriumainkban a melltartás értékelésére szolgáló teszt segítségével hagyják jóvá. Ez a teszt a sportolás közbeni mellmozgások gyorsulásának csökkenését méri. A termékeket értékelik, majd 3 szint szerint osztályozzák: 1-es szint az enyhe, 3-as a közepes és 5-ös az erős tartásért.

  Melyik a nekem való melltartó?

  Az általad gyakorolt sport intenzitásához érdemes a melltartódat kiválasztani. Íme, hogy melyik szinthez milyen sport társítható: - 1-es szint: enyhe tartás olyan tevékenységekhez, amelyek kíméletes mellkasi mozgásokkal járnak (Pilates, nyújtás, erősítés);
  - 3-as szint: közepes tartás olyan sportokhoz, amelyek mérsékelt rázkódással járnak (tánc, kardió edzés);
  - 5-ös szint: erős tartás az intenzív mozgással járó sporttevékenységekhez (step pad, futópad, trambulin).

  Hogyan válasszam ki a méretemet?

  A megfelelő méretű sportmelltartó igazodik a testalkatodhoz, így tartást és kényelmet biztosít. A méreted kiválasztásához: - állj szemben a tükörrel, - függőlegesen tedd a mérőszalagot a hát felső részéhez, a lapocka alá, - vezesd a mérőszalagot végig a mellkason, - anélkül, hogy megszorítanád, olvasd le a méretet. Keresd meg a kapott számot a mérettáblázatban.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Fő anyag 91% Polyester, 9% Elasztán Hát anyaga 76% Polyester, 24% Elasztán Mellkosárbélés 100% Polyester Bélés 100% Poliamid Gumis pánt 72.3% Poliamid, 18.2% Elasztodén, 9.5% Polyester

  Tesztek

  Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását. Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Sportmelltartónkat izzadságelvezető tesztnek is alávetettük, hogy ellenőrizzük felszívó és kivezető képességét.

  Jóváhagyta

  Ezt a terméket női tesztelők próbálták ki a DECATHLON laboratóriumában, hogy megbizonyosodjanak a termékkel szembeni minőségi elvárások megvalósulásáról. Ezt követően a női tesztelők egy csoportja egy beltéri súlyzós edzés keretében, gyakorlat közben is tesztelte. Ezután 6 hónapon keresztül folytatták a tesztet, hogy a terméket próbára tegyék.

  Karbantartási tanácsok

  Nem mosható

  Nem fehéríthető

  Szárítógépben nem szárítható

  Nem vasalható

  Nem vegytisztítható

  Vélemények

  Betöltés...