DOMYOS

Sportmelltartó crop, közepes tartás - 540-es

5990 Ft
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8873459

Ez a kényelmes melltartó közepes intenzitású sportokhoz kiváló választás!

Add át magad a sport okozta önfeledt kikapcsolódásnak! A hozzáadott elasztánnak köszönhetően a termék minden mozdulatodat leköveti. Légáteresztő képessége pedig biztosítja a izzadság-elvezetést.

Szín: Többszínű

 • S Nem elérhető
 • M Nem elérhető
 • L Nem elérhető
 • XL Nem elérhető

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Tartás

  Közepes tartás mérsékelt terhelésű sportokhoz.

  Szabad mozgás

  Elasztán tartalma gondoskodik a rugalmasságról és a szabad mozgásról.

  Izzadság-elvezetés

  Maradj szárazon még egy intenzív edzés alatt is.

  Leírás

  Milyen sportra ajánljuk?

  Ezt a sportmelltartót közepes terhelésű mozgásformákhoz terveztük: cardio box, fitnesz tánc, step.

  Mozgásszabadság

  Sportolás közben a teljes mozgásszabadság fokozottan fontos. Ennek biztosítása érdekében elasztánt adtunk az anyaghoz.
  Rugalmas mivoltának köszönhetően tökéletesen leköveti mozdulataidat. Ráadásul úszóhát kialakítású szabásmintát választottunk a még nagyobb mozgáskönnyítés érdekében.

  Izzadság-elvezetés

  Közismert, hogy a sport örömforrás. A mozgás örömét valamennyi ember megtapasztalja. Viszont verejtékezéssel jár, ami már kevésbé kellemes. A sportmelltartó tervezésekor azonban kiálltuk ezt a próbát. Fokozott izzadságelvezető képességgel rendelkező, technikai anyagot választottunk. Mostantól teljes nyugalomban edzhetsz!

  A termék szabása

  Ennek a melltartónak az eredetisége abban rejlik, hogy a melltartó biztosította tartást a crop szabással kombinálja. A melltartót egy második szövetréteggel egészítjük ki, ami biztosítja a crop szabást. Egy leggings-el kombinálva divatos, sportos megjelenést eredményez.

  Miért kivehetőek a szivacsbetétek?

  Szivacsbetétekkel egészítettük ki a melltartót. A mobil szivacsbetétekhez az erre a célra kialakított kis nyíláson keresztül férhetsz hozzá. Szivacsbetétes sportmelltartó 3 alapvető igény kielégítése végett: fokozottabb tartás és kényelem a mellek nagyobb részének lefedésével és komolyabb védelem az ütésekkel szemben. Továbbá szép íveket és teltebb dekoltázst kölcsönöz viselőjének.

  Miért fontos a mellek védelme edzés közben?

  Tudtad, hogy a mellek fő támaszforrása szinte kizárólag a bőr? Sebezhetőségük csak fokozódik sportolás közben, ahol a terhelés hatására a gyakorlat intenzitásától függően akár ötször nehezebbnek is érezheted őket. Egy sportmelltartó alapvető támogatást, kényelmet és védelmet nyújt, megvédi melleidet a rázkódástól, a fájdalomtól és a korai megereszkedéstől.

  Se túl szoros, se túl laza...

  Sportolás közben a bőr és a szalagok megnyúlnak. Megfelelő tartás nélkül fájdalom jelentkezhet és a mell idő előtt megereszkedhet. Ugyanakkor a hosszú időn át tartó, túlzott tartás is káros lehet: a tartás intenzitását a mell mérete és a rázkódás erőssége alapján kell meghatározni. A cél, hogy óvjuk a melleket, ugyanakkor megőrizzük azok természetes mozgását.

  Mit jelent a melltartók szintek szerinti besorolása?

  Laboratóriumaink a modelleket a mellkas alátámasztását értékelő teszttel validálják és osztályozzák. Ez a teszt a sportolás közbeni mellmozgások gyorsulásának csökkenését méri. A termékeket értékelik, majd 3 szint szerint osztályozzák: 1-es szint az enyhe, 3-as a közepes és 5-ös az erős tartásért.

  Melyik a nekem való melltartó?

  Melltartódat az általad gyakorolt sport intenzitásához érdemes kiválasztani. 3 besorolás közül válogathatsz: - 1-es szint: alacsony vagy mérsékelt tartás olyan tevékenységeknél, amelyek kíméletes mellkasi mozgásokkal járnak (Pilates, nyújtás, izomerősítés).
  - 3-as szint: közepes tartás olyan tevékenységeknél, amelyek közepes rázkódással járnak (fitnesztánc, kardió edzés...).
  - 5-ös szint: erős tartás olyan tevékenységeknél, amelyek intenzív mozgással járnak (step pad, futópad, trambulin... ).

  Hogyan válasszam ki a méretemet?

  A megfelelő méretű sportmelltartó igazodik a testalkatodhoz, így tartást és kényelmet biztosít. Használj mérőszalagot, és kövesd az alábbi lépéseket: - állj szembe a tükörrel, - vízszintesen tedd a mérőszalagot a hát felső részéhez, a lapocka alá, - vezesd a mérőszalagot végig a mellkason, - anélkül, hogy megszorítanád, olvasd le a méretet. Keresd meg a kapott számot a mérettáblázatban.

  Hogyan tervezi a Decathlon a melltartóit?

  A Domyos melltartókat sportolói csapatunk úgy fejlesztette ki, hogy megfelelő kényelmet biztosítsanak, és segítsenek megelőzni az egészségügyi problémákat. Ezen okból kifolyólag nem alkalmazunk merevítőt, ami sérüléshez vezethet. A lehető legkevesebb varrást alkalmazzuk (a mellbimbót nem irritálja), és a nedvességelvezető összetevők használata is a bőrirritációk kialakulásának esélyét hivatott csökkenteni.

  A termék élettartamát növelő tisztítási tanácsok

  Intenzív sportolásra, azaz gyakori mosásra tervezett melltartó. Javasoljuk, hogy mosás előtt vedd ki a szivacsbetéteket és a melltartót helyezd egy mosózsákba (kód: 8505236). Mellőzd a 30°-nál magasabb hőmérsékletű programokat. Inkább folyékony mosószert, mint mosóport használj, és kerüld az öblítőt, mely károsíthatja a termék légáteresztő képességét. Továbbá kerüld a szárítógép használatát is. Ezek az ajánlások segítenek meghosszabbítani a melltartó élettartamát.

  Jótállás (év)

  2

  Súly

  0.136 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Fő anyag: 27.0% Elasztán, 73.0% Poliamid Fő bélés: 10.0% Elasztán, 90.0% Poliészter Másodlagos bélés: 24.0% Elasztán, 76.0% Poliészter Gumiszalag: 8.0% Elasztán, 92.0% Poliészter

  Tesztek

  Tartás: a termék tartását a DECATHLON laboratórium tesztelői a mell mozgásának mérése alapján tesztelték és hagyták jóvá. Minden méretet egyedileg tesztelnek. Izzadság-elvezetés: az izzadságelvezetési tesztet, szintén laboratóriumi körülmények között, minden egyes szöveten elvégzik, hogy ellenőrizzék annak felszívó és kivezető képességét. Tisztítás: a mosási és szárítási tesztek garantálják, hogy a termék megőrzi alakját és színét.

  Jóváhagyta

  Ezt a terméket női tesztelők próbálták ki a DECATHLON laboratóriumában, hogy megbizonyosodjanak a termékkel szembeni minőségi elvárások megvalósulásáról. Ezt követően a női tesztelők egy csoportja egy beltéri súlyzós edzés keretében, gyakorlat közben is tesztelte. Ezután 6 hónapon keresztül folytatták a tesztet, hogy a terméket próbára tegyék.

  Karbantartási tanácsok

  Vasalás legfeljebb 200°C-os vasalótalpas hőmérsékleten.

  Maximális mosási hőmérséklet 70°C. - Normál kezelés.

  Vasalás legfeljebb 150°C-os vasalótalpas hőmérsékleten.

  Vasalható.

  Maximális mosási hőmérséklet 30°C. - Nagyon mérsékelt kezelés.

  Vélemények