SUBEA

Reduktor búvárkodáshoz SCD 100 232b

54 990 Ft
69 990 Ft -21%
*2024. 02. 16.-től, a készlet erejéig
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8334353

Tervezőcsapatunk kezdőknek és búváregyesületek számára készítette ezt a reduktort. A reduktor ugyanúgy működik meleg és hideg vízben.

Fogtechnikusokkal együtt fejlesztett, exkluzív kialakítású, tökéletes csutora. Ergonomikus kilégzőbajusz és fedél: elvezetik a légbuborékokat az arc elől.

Szín: fekete

Online készlet

Áruházi készlet

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  A természetes légzés elősegítése

  Nem kiegyensúlyozott, +10°C-nál melegebb vízben használható első lépcső Fedéllel

  Kényelmes csutora

  Egysűrűségű anyagból készült, anatómiai kialakítású csutora.

  Sokoldalúság

  Hideg, +4°C-os vízben használható, nem kiegyenlített első lépcső.

  Könnyű súly

  Összsúly: 1040 gramm

  Leírás

  Nem kiegyensúlyozott első lépcső, mely hideg és meleg vízben egyaránt ideális.

  A Subea SCD 100 megbízható, masszív, egyszerűen karbantartható reduktor egyesületeknek. Nem kiegyensúlyozott Tribord reduktor, mely hideg és meleg vízben egyaránt ideális. A mélység növekedésével párhuzamosan a légzés is nehezebbé válik.
  1 nagynyomású (HP - 7/16'') és 4 közepes nyomású (LP – 3/8) csatlakozót különböztetünk meg.

  Második lépcső és könnyű belégzés

  A reduktor második lépcsőjének természetes légzést kell biztosítania. Kiváló minőségű, jelentősen csökkenti a stresszt, növeli a búvár biztonságát. Könnyen, erőlködés nélkül belélegezhető, kellő mennyiségű levegőt biztosít. A kupak áramvonalas nyílásai miatt könnyű a belégzés. A fedél exkluzív designjának köszönhetően a reduktor nincs állandó áramlásnak kitéve.

  Kilégzés: jobb látás, halkabb működés

  A kilégzés során az ergonomikus kilégzőbajszok úgy vezetik el a légbuborékokat az arc mentén, hogy a zaj ne zavarja a búvárt és a buborékok ne kerüljenek a búvárszemüveg elé. Kevésbé zavaró, örömtelibb használatot biztosít!

  SUBEA reduktorok: exkluzív anatómiai csutora!

  A légzőkészülékek fogtechnikusokkal együtt fejlesztett anatómiai csutorája rendkívüli kényelmet biztosít. Exkluzív, az állkapcsok felépítésének megfelelő kialakításának, a szájpadlásnál lévő kis „szárnyaknak”, a nyelvtámasznak, a különböző vastagságú és sűrűségű (egy, vagy kettő) anyagoknak köszönhetően könnyű a szájban tartani.

  Reduktorok tanúsítványa

  Megfelel az EN250:2014 szabványnak. RINA által Genova-ban, Olaszországban tesztelt (minősített szervezet száma: 0474). A teszteket légzőgéppel végzik, mely a búvár légzését szimulálja. A teszteket 50 méteres mélységnek megfelelő nyomás mellett, 2,5 l-es légtömeggel (be- és kilégzés), 62,5 l/perc (25 be- és kilégzés/perc) légtömegmozgással, 10°C vagy 4°C hőmérsékletű vízben végzik.

  Keringetőképességi teszt eredménye

  A SUBEA SCD 100 reduktorok nem kiegyenlített első lépcsővel rendelkeznek, hideg (<10°C) és nem hideg (>10°C) vízben egyaránt használhatók
  Az INT reduktor 232 bar nyomásra van hitelesítve.

  Keringetőképességi teszt eredménye (50 m-es szimulált nyomás mellett, 8°C-os vízben). Palacknyomás 200 baron: 1,53 J/l
  - palacknyomás 110 baron: 1,86 J/l
  - palacknyomás 50 baron: 1,88 J/l.

  Tömlő súlya és hossza

  Az első lépcső súlya: 660 gramm.
  A második lépcső súlya: 200 gramm.
  Tömlő súlya: 150 gramm.
  Teljes tömeg: 1040 gramm.
  Tömlő hossza: 75 cm.

  Karbantartási tanácsok

  A reduktor tisztításához vagy kenéséhe soha ne használj oldószert vagy szénhidrogén alapú terméket! Soha ne használj aeroszolos spray-t, mert a hajtógázok roncsolhatják a műanyagot!

  Reduktorok felülvizsgálata

  A SUBEA javasolja, hogy a reduktort kétévente vizsgáltasd felül, valamint legalább évente egyszer vizuális ellenőrzést is végeztess rajta! Ezt a két vizsgálatot SUBEA minősítéssel rendelkező szerelőműhelynél kell elvégeztetni.
  Különösen intenzív szezon után (több, mint 100 merülés) vagy hosszú ideig tartó tárolás utána szintén érdemes ellenőrizni a terméket.

  https://support.decathlon.fr/plongee-fr-tp_20687

  Súly

  1.04 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Alap 100% Sárgaréz Alváz 75% Poliamid, 15% Sárgaréz, 5% Szilikon, 5% Acél

  Tárolási tanácsok

  Fontos, hogy a búvárfelszerelést ózont kibocsátó tárgyaktól távol tárold! Hőtől és napfénytől védett, száraz helyen tárolandó.

  Tesztek

  Technikai partnerünk: A Decathlon Hendaye-i (Franciaország) Vízisport központjában található Planet Ocean búvárközpont. A központ egész évben a SUBEA búvárfelszereléseit használja.
  Az oktatók részt vesznek a SUBEA termékeinek fejlesztésében: a tervezéstől (termékmenedzserek, designerek, mérnökök) egészen a központ búvárjainak részvételével végzett hosszú távú tesztekig (egész évben, kezdőtől oktatói szintig).

  Jóváhagyta

  Az összes reduktor fejlesztése során a DAN Europe független, orvosi tanácsadást biztosító szervezet által készített használati és gyakorlati tesztek (statikai, dinamikai és biomechanikai elemzés) eredményeit használtuk fel.
  *A DAN Europe (Divers Alert Network Europe) nemzetközi orvosi és kutatási non-profit szervezet, mely a búvárok biztonsága és egészsége érdekében fejti ki tevékenységét.

  Karbantartási tanácsok

  Használat után tiszta vízben öblítsd!. Száraz, levegős helyen szárítsd!.

  Használati utasítás

  A termékkel kapcsolatos további információkért, tekintsd meg a használati utasítást.

  Vélemények