OLAIAN

Női UV-szűrős leggings - 100-as

5990 Ft
Ref. : 8552808

Kezdő szörfösöknek készítettük ezt a nadrágot, kis hullámokra.

UV-szűrő, női legging, mely a vízben is véd a napsugárzás ellen, és csökkenti a bőrirritációt.

Szín: fekete

 • XS undefined
 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined
 • 2XL Nem elérhető

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Tartás erős hullámzásnál

  Feszes övrész. Rögzítőzsinór a felsőrész rögzítéséhez.

  Napvédelem

  50+ faktoros szövet.

  Leírás

  KEZDŐ SZÖRFÖZŐKNEK

  Ideális kezdő szörfösöknek, akik most ismerkednek a sporttal. Évente néhány alkalommal szörföznek a nyaralás során. Kényelmes és egyszerű kialakítás, mely tökéletesen kiszolgálja a szörfözni vagy strandolni vágyókat. Válaszd a neked legmegfelelőbb méretet, hogy gondtalanul élvezhesd kedvenc vízi sportodat! Az Olaian márka széles fürdőruha választékot kínál, mely ideális minden testalkathoz és vízi sporthoz.

  Vizesen is véd az UV-sugárzástól!

  A UV-védelemmel ellátott OLAIAN textilanyag az UVB-sugarak minimum 98%-át, az UVB-sugarak 95%-át megszűri (50+ védőfaktor). Garantáltan hatékonyan véd a napsugárzástól. Vízi sportokhoz, a vízben és vízparton is praktikus. UV-szűrő tulajdonságát a szövetszálak sűrűségének köszönheti, mely tartós védelmet biztosít, még mosás után is. Figyelem! Klóros vízben az elasztántartalmú anyag károsodhat.

  VÉDELEM A LÁBNAK SZÖRFÖZÉS KÖZBEN

  A legging védelmet nyújt a deszka dörzsölésétől, ami nyújtott testhelyzetben különösen a térdeket, ülve pedig a combok belső felét érinti.

  Mit jelent az UPF 50+ (F50) jelölés?

  Az UPF (Ultra Violet Protection Factor) világszinten használt, szabványosított napvédő faktorszám. A ruházati termékek védőfaktorát mutatja, azaz az UV-sugarak kiszűrésének arányát. A szabvány szerint az UV-sugarak min. 95%-át ki kell szűrniük. Az 50+ faktor azt jelenti, hogy a termék az UVA-sugarak min. 95%-át, az UVB-sugarak min. 98%-át kiszűri.

  Rögzítőrendszer, tartás a hullámokban

  A feszes derékrésznek köszönhetően a szörfnadrág a helyén marad akkor is, ha beleesel a hullámokba. Az övrész elülső részén található zsinór UV szűrő póló rögzítésére és felcsúszásának megakadályozására szolgál. Figyelem! A zsinórral a derékrész nem húzható össze. Javasoljuk, hogy a tökéletes védelemért használd az UV-szűrő, rövid vagy hosszú ujjú, Olaian 500-as szörfpólóval!

  UV szűrő szörfnadrág különböző vízi sportokhoz

  UV-szűrő anyagból készüt leggingjeink a szörfösök legmagasabb elvárásainak is megfelelnek. A termékek kialakításakor követett koncepciónak köszönhetően egyéb vízi sportokhoz, például úszáshoz, kiteszörfhöz, vitorlázáshoz, wakeboardozáshoz, vízisíeléshez, hajózáshoz és stand-up paddle-özéshez is használhatók.

  Napsugárzás elleni védelem

  A nadrág ugyan védelmet biztosít a napsugarakkal szemben, azonban figyelembe kell venni bizonyos körülményeket, például a napsugarak visszaverődését (vízről, homokról), a hőséget, a napszakot. A nadrág viselése mellett további védelem is szükséges: UV szűrő póló, napszemüveg, sapka vagy kalap, megfelelő napvédő krém rendszeres használata, folyamatos folyadékpótlás stb.

  OLAIAN, a szörf márka

  OLAIAN a szörf és a bodyboard termékek új márkája a Decathlonnál. Központja Hendaye-ban, Délnyugat-Franciaországban található. A tengerpart közelségének köszönhetően a fürdő- és szörfruhákat azonnal tesztelni tudjuk valós körülmények között, a hullámokon.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Fő anyag 80% Poliamid, 20% Elasztán

  Tesztek

  Csapatunk Franciaországban tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy kiváló minőséget és tartósságot biztosíthassunk.

  Jóváhagyta

  A napvédelmet biztosító összetevőket mérnökeink laboratóriumban tesztelték. Megfelel az érvényben levő szabványnak: EN 13758-2. A gyártás megkezdése előtt a felhasználandó anyagokat teszteljük. A külső laboratóriumi teszteket a saját mérőkészülékeinkkel végzett tesztekkel is kiegészítjük. A termékeket nedves és száraz állapotban laboratóriumi körülmények között, majd tényleges használat közben is (használat során bekövetkező nyúlás) megvizsgáljuk.

  Karbantartási tanácsok

  Géppel mosható max. 30°C-on

  Nem fehéríthető

  Szárítógépben nem szárítható

  Nem vasalható

  Nem vegytisztítható

  Képek

  Női UV-szűrős leggings - 100-as
  Női UV-szűrős leggings - 100-as
  Női UV-szűrős leggings - 100-as
  Női UV-szűrős leggings - 100-as
  Női UV-szűrős leggings - 100-as
  Női UV-szűrős leggings - 100-as
  Női UV-szűrős leggings - 100-as
  Női UV-szűrős leggings - 100-as
  Női UV-szűrős leggings - 100-as
  Női UV-szűrős leggings - 100-as

  Vélemények