DOMYOS

Sportmelltartó fitneszhez 900-as, erős tartás, fekete

9 990 Ft
Ref. : 8589403

Divatos megjelenésű sportmelltartó nagy intenzitású mozgáshoz: köredzés, jumping jack, ugrókötelezés, body attack, trambulinozás...

Rugalmas anyag, úszóhát kialakítás és állítható pántok a fokozott kényelem és szabad mozgás biztosítása érdekében. Izzadságelvezető anyaga szárazon tart, még egy intenzív edzés alatt is.

Szín: Fekete / Fekete

 • XS undefined
 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined
 • 2XL Nem elérhető

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Tartás

  Erős mellkasi terheléssel járó sporttevékenységekhez ajánljuk.

  Szabad mozgás

  24%-os elasztán tartalma gondoskodik a szabad mozgásról.

  Izzadság-elvezetés

  Légáteresztő, gyorsan száradó anyaga szárazon tart.

  Állítható

  Az állítható pántoknak köszönhetően alakodnak megfelelően állítható.

  Leírás

  Milyen mozgásformákhoz ajánlott?

  A 900-as sportmelltartónkat nagy intenzitású edzésekhez ajánljuk (köredzés, jumping jack, ugrókötelezés, lovaglás, body attack)....

  Mozgásszabadság

  Ahhoz, hogy bármilyen sportot élvezni tudjunk, elengedhetetlen a szabad mozgás biztosítása. Ez pedig a megfelelő ruházat kiválasztásánál kezdődik.
  Ezért úgy döntöttünk, hogy elasztánt adunk a melltartó anyagához, hogy fokozzuk rugalmasságát. Úszóhát kialakítása végett a lapockáid is teljesen szabadon maradnak. Próbáld ki és add át magad a teljes mozgásszabadság felszabadító érzésének!

  Izzadság-elvezetés

  Közismert, hogy a sport örömforrás. A mozgás örömét valamennyi ember megtapasztalja. Viszont verejtékezéssel jár, ami már kevésbé kellemes. Ezért kínálunk számodra olyan termékeket, melyek erős izzadás mellett is szárazon tartanak. Technikai anyagot alkalmazunk, amely elvezeti az izzadságot és gyorsan szárad.

  Állíthatóság

  Méretre állítható, így kényelmes sportolás közben. Az elülső kapcsokkal a sportmelltartó szélessége a testalkathoz igazítható, valamint a pántok hossza is állítható. Ez utóbbi a trapézizomhoz való igazítást hivatott szolgálni.

  Szivacsbetétes sportmelltartó

  A 900-as sportmelltartó előformázott szivaccsal bélelt, erős tartást biztosít. A szivacsbetéteknek fontos szerepük van. Extra támaszt és fokozott kényelmet biztosítanak a mellek számára. Emellett védelmet nyújtanak az ütések ellen is. Arról nem is beszélve, hogy teltebb dekoltázst kölcsönöz viselőjének.

  Miért fontos a mellek védelme edzés közben?

  Talán nem tudod, de a melleidet szinte teljes egészében a bőr tartja, melyek ezáltal sérülékenyebbek. Kosárméretedtől és korodtól függetlenül egyes sportok esetében a normál súlyuk ötszörösét is elérhetik. A sportmelltartó viselése tartást, kényelmet és védelmet nyújt számukra. Megvédi azokat a rázkódástól, a fájdalomtól és az idő előtti megereszkedéstől.

  A megfelelő tartás kiválasztásának fontossága

  Sportolás közben a bőr és a szalagok megnyúlnak. Megfelelő tartás nélkül fájdalom jelentkezhet és a mell idő előtt megereszkedhet. Ugyanakkor a hosszú időn át tartó, túlzott tartás is káros lehet: a tartás intenzitását a mell mérete és a rázkódás erőssége alapján kell meghatározni.

  Mit jelent a melltartók szintek szerinti besorolása?

  A prototípusokat laboratóriumainkban a melltartás értékelésére szolgáló teszt segítségével hagyják jóvá. Ez a teszt a sportolás közbeni mellmozgások gyorsulásának csökkenését méri. Mérjük és osztályozzuk őket az eredmények alapján: 1-es szint az enyhe, 3-as a közepes és 5-ös az erős tartásért.

  Melyik a nekem való melltartó?

  A melltartó tartását az adott sport intenzitásához kell igazítani. Kínálatunkban 3 szint szerepel: - 1-es szint: alacsony vagy mérsékelt tartás olyan tevékenységeknél, amelyek kíméletes mellkasi mozgásokkal járnak (Pilates, nyújtás, izomerősítés).
  - 3-as szint: közepes tartás olyan tevékenységeknél, amelyek kisebb rázkódással járnak (fitnesztánc, kardió edzés...).
  - 5-ös szint: erős tartás olyan tevékenységeknél, amelyek intenzív mozgással járnak (step pad, futópad, trambulin... ).

  Hogyan válasszam ki a méretemet?

  A megfelelő méretű sportmelltartó igazodik a testalkatodhoz, így tartást és kényelmet biztosít. A méreted kiválasztásához az alábbiak szerint járj el: - állj szembe a tükörrel, - vízszintesen tedd a mérőszalagot a hát felső részéhez, a lapocka alá, - vezesd a mérőszalagot végig a mellkason, - anélkül, hogy megszorítanád, olvasd le a méretet. Keresd meg a kapott számot a mérettáblázatban.

  Hogyan tervezi a Decathlon a melltartóit?

  A Domyos melltartókat sportolói csapatunk úgy fejlesztette ki, hogy megfelelő kényelmet biztosítsanak, és segítsenek megelőzni az egészségügyi problémákat. A sérülés és a nyirokcsomók összenyomódásának kockázatát elkerülendő, nem használunk merevítést. A mellbimbó körüli redukált varrások és a nedvességelvezető összetevők használata is a bőrirritációk kialakulásának esélyét hivatott csökkenteni.

  A termék mosása, ápolása

  Intenzív használatra szánt melltartó, így gyakran mosható anyagot választottunk. Mindazonáltal javasolt a szivacsbetétek eltávolítása a mosás előtt és a termék mosóhálóba helyezése. (Külön megvásárolható, kód: 8505236). Mellőzd a 30°-nál magasabb hőmérsékletű programokat. Inkább folyékony mosószert, mint mosóport használj, és kerüld az öblítőt, mely károsíthatja a termék légáteresztő képességét.
  Végezetül pedig kerüld a szárítógép használatát is!

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Fő anyag 92% Poliészter, 8% Elasztán Hát anyaga 76% Poliészter, 24% Elasztán Hátsó bélés 76% Poliészter, 24% Elasztán Mellkosárbélés 100% Poliészter Másodlagos bélés 100% Poliamid

  Tesztek

  Tartás: a termék tartását a DECATHLON laboratórium tesztelői a mell mozgásának mérése alapján tesztelték és hagyták jóvá. Minden méretet egyedileg tesztelnek. Izzadság-elvezetés: az izzadságelvezetési tesztet, szintén laboratóriumi körülmények között, minden egyes szöveten elvégzik, hogy ellenőrizzék annak felszívó és kivezető képességét. Tisztítás: a mosási és szárítási tesztek garantálják, hogy a termék megőrzi alakját és színét.

  Jóváhagyta

  Ezt a terméket női tesztelők próbálták ki a DECATHLON laboratóriumában, hogy megbizonyosodjanak a termékkel szembeni minőségi elvárások megvalósulásáról. Ezt követően a női tesztelők egy csoportja egy beltéri súlyzós edzés keretében, gyakorlat közben is tesztelte. Ezután 6 hónapon keresztül folytatták a tesztet, hogy a terméket próbára tegyék.

  Karbantartási tanácsok

  Géppel mosható max. 30°C-on

  Nem fehéríthető

  Szárítógépben nem szárítható

  Nem vasalható

  Nem vegytisztítható

  Videók

  Vélemények