KIMJALY

Női jóga sportmelltartó, varrás nélküli, prémium termék

6990 Ft
9990 Ft -30%
*2024. 01. 25.-től, a készlet erejéig
Ref. : 8796350

Ez a technikai melltartó, légáteresztő képességének köszönhetően, nagyszerű választás a dinamikus jógát gyakorlók számára.

Kényelmes és varrásmentes, ez a Premium Kimjaly kollekció részét képező jógamelltartó kiváló tartást és hatékony izzadságelvezetést biztosít. Maradj szárazon!

Szín: Sötét indigókék / Sötét indigókék

 • M Nem elérhető
 • L Nem elérhető
 • XL undefined

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Szabad mozgás

  Testre simul: tökéletesen követi a mozdulatokat.

  Izzadság-elvezetés

  Technikai anyaga szárazon tart.

  Bőrbarát

  Varrás nélküli kialakítás, nem dörzsöli a bőrt.

  Jó tartás

  1-es szintű tartás enyhe rázkódással járó mozgáshoz.

  Leírás

  A technikai PRÉMIUM KIMJALY kollekció

  A jógázók igényeinek tiszteletben tartása a PRÉMIUM kollekció hajtóereje. A Kimjaly tervezőcsapata elsősorban az anyagok átlátszatlanságával párosuló rugalmasságon, a termékek érzékszervi aspektusán (érintés, szaglás, hang az ujjak csúszásánál, színek), légáteresztő képességen és a gyakorlatok közbeni tartáson dolgozott. A cél az, hogy a tesztelők által validált termékek széles skáláját kínáljuk tartós használatra.

  Egy, a jógaoktatók által validált kínálat

  A Kimjaly márka már évek óta dolgozik jógaoktatókkal, hogy a haladó jógik igényeiről teljes és első körből származó képet kapjanak. Ezeket az igényeket tervezőcsapatunk alapul veszik az új termékek megalkotásakor.

  Egy "irodától stúdióig" kollekció

  A termékek színválasztékát, textúráját, formáját és megjelenését az „irodától a stúdióig” szellem jegyében alakítottuk ki. Ugyanis a megkérdezett jógások jelentős része azt az igényét fogalmazta meg elsősorban, hogy szeretnék a ruházatukat irodától a jógastúdióig használni. Egy leggings, ami az irodai öltözékhez is illik. Vagy egy crop top, ami blézer alatt is hordható.

  Egy (részben) európai gyártási helyszínű kollekció, ez a Prémium Kollekció

  A Kimjaly tervezői és ellátási lánc csapata kéz a kézben azon dolgozott, hogy a PRÉMIUM kollekció egyes termékeinek gyártását Európába helyezze át, aminek számos emberi, ökológiai és gazdasági előnye van. Ez magasabb gyártási és értékesítési költséget jelent az átlagos jóga termékekhez képest.
  Ami biztos, még hosszú az út előttünk. Célunk a teljes kínálatunk Európába történő áthelyezése. Lépésenként ugyan, de haladunk.

  Seamless (varrás nélküli) technológia

  A varrás nélküli technológia alatt egy speciális fonál alkalmazását, valamint innovatív kötési technikát kell érteni, mely egyértelműen a termék előnyére válik mind megjelenésben, mind a felhasználó komfortérzetében. E speciális technikának köszönhetően a varratok száma limitált az esetleges bőrirritációk minimalizálása érdekében.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Fő anyag 96% Poliamid, 4% Elasztán

  Karbantartási tanácsok

  Géppel mosható max. 30°C-on

  Nem fehéríthető

  Szárítógépben nem szárítható

  Nem vasalható

  Nem vegytisztítható

  Vélemények