KIMJALY

Női jóga leggings, 7/8-os, varrás nélküli, prémium termék

6 490 Ft
12 990 Ft -50%
*2024. 01. 08.-től, a készlet erejéig
Ref. : 8753617

Dinamikus jógához ajánljuk ezt a technikai leggings-et. Varrás nélküli kialakítása és anyaga biztosítja a hatékony izzadságelvezetést.

Kényelmes és varrásmentes, ez a Premium Kimjaly kollekció részét képező leggings kiváló tartást és hatékony izzadságelvezetést biztosít. Maradj szárazon!

Szín: Sötét / Sötét

 • XS Nem elérhető
 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Jó tartás

  Kényelmes, magasított derék, követi mozdulataid.

  Izzadság-elvezetés

  Technikai anyaga felszívja, szétteríti a nedvességet és gyorsan megszárad.

  Szabad mozgás

  Elasztánnal: még rugalmasabb.

  Bőrbarát

  Varrásmentes a lábak között, nem dörzsöl ki az érintett területet.

  Leírás

  A PRÉMIUM KIMJALY kollekció

  Idén ősszel a Kimjaly (jóga) márka egy, a haladó jógásokat célzó, technikai és környezettudatos eljárással készülő termékeket tartalmazó prémium kollekcióval egészítette ki a már meglévő kínálatot.
  A PRÉMIUM kollekció abból a vágyból született, hogy termékeinket tovább specializáljuk egy felelősségteljes, elkötelezett, haladó jógázók felé.

  A technikai PRÉMIUM KIMJALY kollekció

  A jógázók igényeinek tiszteletben tartása a PRÉMIUM kollekció hajtóereje. A Kimjaly tervezőcsapata elsősorban az anyagok átlátszatlanságával párosuló rugalmasságon, a termékek érzékszervi aspektusán (érintés, szaglás, hang az ujjak csúszásánál, színek), légáteresztő képességen és a gyakorlatok közbeni tartáson dolgozott. A cél az, hogy a tesztelők által validált termékek széles skáláját kínáljuk tartós használatra.

  Egy, a jógaoktatók által validált kínálat

  A Kimjaly márka már évek óta dolgozik jógaoktatókkal, hogy a haladó jógik igényeiről teljes és első körből származó képet kapjanak. Ezeket az igényeket tervezőcsapatunk alapul veszik az új termékek megalkotásakor.

  Egy "irodától stúdióig" kollekció

  A termékek színválasztékát, textúráját, formáját és megjelenését az „irodától a stúdióig” szellem jegyében alakítottuk ki. Ugyanis a megkérdezett jógások jelentős része azt az igényét fogalmazta meg elsősorban, hogy szeretnék a ruházatukat irodától a jógastúdióig használni. Egy leggings, ami az irodai öltözékhez is illik. Vagy egy crop top, ami blézer alatt is hordható.

  Egy (részben) európai gyártási helyszínű kollekció, ez a Prémium Kollekció

  A Kimjaly tervezői és ellátási lánc csapata kéz a kézben azon dolgozott, hogy a PRÉMIUM kollekció egyes termékeinek gyártását Európába helyezze át, aminek számos emberi, ökológiai és gazdasági előnye van. Ez magasabb gyártási és értékesítési költséget jelent az átlagos jóga termékekhez képest.
  Ami biztos, még hosszú az út előttünk. Célunk a teljes kínálatunk Európába történő áthelyezése. Lépésenként ugyan, de haladunk.

  Seamless (varrás nélküli) technológia

  A varrás nélküli technológia alatt egy speciális fonál alkalmazását, valamint innovatív kötési technikát kell érteni, mely egyértelműen a termék előnyére válik mind megjelenésben, mind a felhasználó komfortérzetében. E speciális technikának köszönhetően a varratok száma limitált az esetleges bőrirritációk minimalizálása érdekében.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Fő anyag 96% Poliamid, 4% Elasztán

  Karbantartási tanácsok

  Géppel mosható max. 30°C-on

  Nem fehéríthető

  Szárítógépben nem szárítható

  Nem vasalható

  Nem vegytisztítható

  Vélemények