INESIS

Női golfkesztyű, jobbkezeseknek - 500-as

4990 Ft
Ref. : 8540193

Golfozó tervezőink középhaladók (15 és 30 közötti hendikeppel rendelkezők) számára alakították ki a golfkesztyűt. Ha jobbkezes vagy, a balkezeden viselheted.

Úgy gondolod, ha kesztyűt viselsz megszűnik minden érzékelés? A közhiedelemmel ellentétben, a kétfajta anyagból készült kesztyű számos érzékelést továbbít a kézhez, és rendkívül ellenálló.

Szín: Fehér

 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Lágy tapintás

  A kesztyű bőr anyaga olyan hatást kelt, mint ha a saját bőröd lenne.

  Tapadás

  Kiváló fogás a természetes bőrnek köszönhetően.

  Leírás

  Hogyan válasszunk golfkesztyűt?

  A Soft modell középhaladók (15 és 30 közötti hendikeppel rendelkezők) számára ajánlott. Ellenálló golfkesztyű a kellemes játékélményhez. Tökéletesen kell illeszkednie a kézhez.

  Normális, hogy elkopik a kesztyűm?

  Teljesen normális, hogy idővel a golfkesztyűd elkopik.A játék gyakorisága megváltoztatja a kesztyű élettartamát. A kesztyű elméleti élettartama 2 hónap, heti kétszeri használat mellett. Az intenzív használat és/vagy a nem megfelelő éghajlati körülmények rontják a termék minőségét és csökkentik az élettartamát.

  Termékfelelősünk, Sophie elmagyarázza, miért választottunk kétfajta anyagot a kesztyű elkészítéséhez.

  „Arra a döntésre jutottunk, hogy a kesztyűt bőr és poliuretán felhasználásával készítjük el, ami lehetőséget adott egy szélesebb színválaszték létrehozására, emellett megőriztük a golfozáshoz megkívánt puha és rugalmas kialakítást.”

  A stílus a részletekben rejlik

  A fehér tenyérrész nem a véletlen műve, valójában nem akartuk színezni a bőrt, hogy az megőrizze maximális rugalmasságát és puhaságát a felvételnél.

  Kesztyűápolás, szívvel-lélekkel

  Mosógépben nem mosható. A kesztyű szabad levegőn, természetes formájának megtartásával, fektetve szárítható (ne nyújtsd meg, ne tekerd össze). Normálisnak tekinthető, ha a kesztyű a használat során veszít rugalmasságából, azonban viselésekor a kéz melegének hatására a bőr megnyúlik.

  Inesis, a gondos tervezés

  Termékeink fejlesztésénél arra törekszünk, hogy minden golfozó számára kényelmes legyen a játék. Szenvedélyes golfozókból álló csapatunk minden INESIS termék tervezésénél figyelembe veszi a felhasználók eddigi megfigyeléseit és észrevételeit, hogy a golfozás mindig öröm legyen a számodra.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Tenyér 100% Bőr - juh Kézfej 100% Poliamid Bevonat 100% Poliuretán Csuklópánt 100% Poliészter

  Karbantartási tanácsok

  Nem mosható

  Nem fehéríthető

  Szárítógépben nem szárítható

  Nem vasalható

  Nem vegytisztítható

  Vélemények