INESIS

Női golfkesztyű, balkezeseknek - Tour 900-as

6990 Ft
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8540215

Tervezőcsapatunk haladó szintű golfozók számára alakította ki a kesztyűt. Kellemes viselet és kiváló érzékelés. Ha balkezes vagy, a jobb kezeden viselheted a kesztyűt.

Volt már olyan érzésed, mint ha nem is viselnél kesztyűt? Anyagának köszönhetően maximális rugalmasságot és játékélményt garantál.

Szín: Fehér

 • S undefined
 • M Nem elérhető
 • L undefined

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Légáteresztés

  Természetesen lélegző mikroperforált cabretta bőr.

  Lágy tapintás

  Cabretta bőr a még rugalmasabb kialakításhoz.

  Tapadás

  Kiváló fogás a természetes bőrnek köszönhetően.

  Univerzális méretek

  Természetes rugalmasság, a kéz formájához igazodó bőr.

  Leírás

  Hogyan válasszunk golfkesztyűt?

  A haladó szintű golfozóknak (hendikep < 15) ajánlott Tour kesztyűben minden ütésnél teljesen átadhatod magad a játéknak. A cél az, hogy legyen egy puha és nagyon rugalmas anyag, amely kiváló fogást biztosít és viseléskor azt az érzést nyújtja, mint ha nem lenne rajtad kesztyű. Tehát, tökéletesen kell illeszkednie a kézhez.

  Normális, hogy elkopik a kesztyűm?

  Teljesen normális, hogy idővel a golfkesztyűd elkopik.A játék gyakorisága megváltoztatja a kesztyű élettartamát. A kesztyű elméleti élettartama 2 hónap, heti kétszeri használat mellett. Az intenzív használat és/vagy a nem megfelelő éghajlati körülmények rontják a termék minőségét és csökkentik az élettartamát.

  Tervezőnk, Lea ismerteti a Tour golfkesztyűvel kapcsolatos esztétikai részleteket.

  „A termék színe fehér, mivel a klasszikus és letisztult formatervezés mellett ez a szín a tapasztalt golfozók azonosítójegye. A gombolópántnál (a kesztyű felső részén lévő méretbeállító) megtalálható a sajátos Inesis azonosítójegy.”

  A stílus a részletekben rejlik

  „Olyan kesztyű kialakításán dolgoztunk, amely a csuklónál elég hosszan felnyúlik, ezáltal csökken a kesztyű sérülékenysége és elkerülhető az anyag feszülése. Ezt a célt szolgálja a szivaccsal bevont gumiszalag is (belül a csuklónál), amely még puhább viseletet nyújt, hogy ne érezd úgy, mint ha valami kellemetlen dolog lenne a bőrödön."

  A labdajelölő hiánya, egy tudatos választás.

  A tapasztalt játékosok nagy többsége leveszi a kesztyűt a puttoláshoz. Tehát, hiábavaló lenne a labdajelölő.

  Inesis, a gondos tervezés

  Termékeink fejlesztésénél arra törekszünk, hogy minden golfozó számára kényelmes legyen a játék. Szenvedélyes golfozókból álló csapatunk minden INESIS termék tervezésénél figyelembe veszi a felhasználók eddigi megfigyeléseit és észrevételeit, hogy a golfozás mindig öröm legyen a számodra.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Fő anyag 100% Bőr - juh

  Jóváhagyta

  Tervezőcsapatunk székhelye Észak-Franciaországban, az Inesis Golf Parkban található. Az év minden szakában tervezőink szép, egyszerű és technikai termékek kigondolásán és fejlesztésén fáradoznak. A gyakorlatban kemény próbáknak vetjük alá a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy csak a mindennapi életben előforduló, valódi körülmények között végzett tesztek biztosíthatják számunka a folyamatos fejlődést.

  Karbantartási tanácsok

  Nem mosható

  Nem fehéríthető

  Szárítógépben nem szárítható

  Nem vasalható

  Nem vegytisztítható

  Vélemények