Árcsökkentés
Női fitnesz ujjatlan póló, úszóhát kialakítású - My Top
Női fitnesz ujjatlan póló, úszóhát kialakítású - My Top
Női fitnesz ujjatlan póló, úszóhát kialakítású - My Top
Női fitnesz ujjatlan póló, úszóhát kialakítású - My Top
Női fitnesz ujjatlan póló, úszóhát kialakítású - My Top

Női fitnesz ujjatlan póló, úszóhát kialakítású - My Top

2 490 Ft
Csökkentett ár Eredeti ár: 2 990 Ft

8797811

Könnyű anyagú, légáteresztő felső edzésre és sportos utcai megjelenéshez egyaránt.

Ez az első áras, úszóhát kialakítású, ujjatlan fitnesz felső kellő kényelmet nyújt a sportos pillanatokban. Szabása még nőiesebb, még trendibb....biztosan elnyeri tetszésedet!

Szín:

Sötétszürke / Sötétszürke

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Rugalmas anyag

Sportra fel! Úgy terveztük, hogy minden mozdulatodhoz megfelelő legyen.

Izzadság-elvezetés

Légáteresztő, gyorsan száradó anyaga szárazon tart!

Könnyű súly

Laza, könnyed és rugalmas anyaga maximális kényelmet nyújt.

Leírás

Sportos és nőies szabás.

Alap darab széles színválasztékban. Számos előnnyel bíró felső: mély dekoltázsa, igényes kivitelezése, és íves alja trendi és sportos megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ami az úszóhát kialakítást illeti, fedetlenül hagyja a lapockákat így biztosítja a teljes mozgásszabadságot.

Verhetetlen ár/érték arányú technikai felső.

Még az első áras termékeinknél is igyekszünk a legjobbat nyújtani. Anyaga könnyű, rugalmas és ami a legfontosabb, kiválóan vezeti el az izzadságot. Pont ezen tulajdonságai miatt imádjuk a My Top felsőket az edzőtermen kívül is! Ezen felül: Egyszínű és mintás változatban is létezik.

Az új, "standard" szabású My Top

Új szabása még kényelmesebbé teszi számunkra! A My Top-nál alkalmazott úgynevezett standard szabással (se nem túl szűk, se nem túl bő), a lehető legszélesebb vásárlói kört igyekszünk elérni. Tökéletes az esése, szépen kiemeli az idomokat anélkül, hogy túl szűk lenne.

Tesztelési folyamat

Minden anyagunkat szigorú laboratóriumi teszteknek vetjük alá, hogy garantálni tudjuk az örömteli, biztonságos használatot. Teszteljük színtartásukat, izzadságelvezetésüket, azt, hogy mennyire bírják a mosást. És még? Ez minden? Nem, még nincs vége. Az olyan sportolók, mint te, tesztelik termékeinket. Meghallgatjuk, elemezzük a véleményüket és ezek alapján fejlesztjük termékeinket. Kész a sportöltözeted!

FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓ

A poliészter előállításához újrahasznosított műanyag palackokat használtunk, így csökkentjük az ásványolaj-erőforrások felhasználását, miközben megőrizzük az anyag technikai tulajdonságait használat közben. A környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében a szövetszálat tömegében festjük, vagyis a gyártás során színpigmenteket fecskendezünk be a fonal belsejébe.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 84% Polietilén-tereftalát (PET), 16% Elasztán

Tesztek

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 40°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...