Női combmelegítő klasszikus baletthez és modern tánchoz, fekete

4 990 Ft

8490227

Tánchoz készítettük ezt a combmelegítőt, mely melegen tartja a láb összes izmát és ízületét, bemelegítés közben és után. Tudásszinttől függetlenül használható.

Szeretnél alaposan bemelegíteni? A combmelegítő ideális a vádli és a comb bemelegítéséhez. A sarkánál nyitott, így optimális kényelmet biztosít a rüsztnek.

Szín:

Fekete

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Meleg

Anyaga segíti a láb és a rüszt izmainak bemelegedését.

Rugalmas anyag

Alja gumírozott és sarkán nyitott: jól illeszkedik.

Leírás

Miért viselj combmelegítőt?

A bemelegítés tudásszinttől függetlenül a táncóra elengedhetetlen része. A lábmelegítőt érdemes a táncóra előtt és után is viselni, hogy melegen tartsa az izmokat és az ízületeket. A combmelegítő ideális választás a teljes láb bemelegítéséhez!

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 76% Akril, 22% Poliamid, 2% Elasztán

Tesztek

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.

Jóváhagyta

Tesztmérnökünk, Inès amatőr és hivatásos táncosok segítségével tesztelte termékeinket. Táncóra alatt viselték a terméket, majd elmondták negatív és pozitív tapasztalataikat. Ezen visszajelzéseknek köszönhetően dolgoztunk tovább, hogy még jobban megfeleljünk az elvárásoknak. Termékmérnökünk, Caroline pedig minden új terméken méretpróbát végez, minden méretben, hogy a méretezés megfelelő legyen.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 40°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...