Napvédő stick arcra, SPF50+

3 990 Ft
Egységár 443 333,34 Ft/KG

8585115

A tengervíznek ellenálló napvédő krém arcra. Minden kültéri tevékenységhez ideális.

Számos szörfös és egy független laboratórium által kifejlesztve és tesztelve. Ez a természetes, ásványi napvédő hatékony és tartós védelmet garantál az arcnak szörfözés közben.

Szín:

Fehér

Méret:

Méretválasztó
IP 50
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Napvédelem

IP50+, arcra és ajkakra. Nagyon magas UVA és UVB-védelem. 2 óránként használd.

Vízállóság

Vízálló. A hatályban lévő előírások szerint tesztelve.

Természetes anyagok

Az összetevők és az UV-szűrő anyagok 100%-a természetes eredetű.

Leírás

Tiszteletben tartja a hawaii törvényt

A víz alatti ökoszisztéma védelme érdekében Hawaii állam úgy döntött, hogy megtiltja bizonyos vegyi anyagok használatát a fényvédőkben, elfogadva a hawaii törvényt, amely 2021. január 1-jén lép hatályba. Ez a törvény olyan vegyi anyagokat nevez meg, mint az oxibenzon és az oktinoxát, amelyek gyakran megtalálhatók a fényvédőkben, és amelyek gyengíthetik vagy akár el is pusztíthatják a korallokat. Ez a napvédő stick megfelel Hawaii törvényének és toxikológus hagyta jóvá.

Összetétel

ÖSSZETEVŐK: RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CERA ALBA, TITANIUM DIOXIDE [NANO] , COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, JOJOBA ESTERS, C10-18 TRIGLYCERIDES, SILICA, TOCOPHEROL

súly: 9,5 g

Mi a különbség egy kémiai és egy ásványi UV-szűrő között?

A napvédő krém védelmet nyújt a titán-dioxidnak és az ásványi szűrőnek köszönhetően. Mint egy kémiai UV-szűrő, amely a bőr helyett nyeli el a sugárzást, az ásványi alapú szűrő is visszaveri az UV-sugarakat, így már az alkalmazása pillanatától kezdve hatékony.

Súly

0.009 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

ÖSSZETEVŐK: RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CERA ALBA, TITANIUM DIOXIDE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, JOJOBA ESTERS, C10-18 TRIGLYCERIDES, SILICA, TOCOPHEROL

Tárolási tanácsok

Ne tedd ki nagyon magas hőmérsékletnek.

Tesztek

Annak érdekében, hogy ez a termék ne befolyásolja a tengerek gazdag élővilágát, a Decathlon csapatai számos tesztet végeztek a terméken a biológiai lebonthatóság és a korallok ökotoxicitása szempontjából. A független laboratóriumok által végzett különféle vizsgálatok végén igazolták, hogy az ásványi napvédő stick nem mérgező a korallok számára, megfelel a hawaii törvényeknek, és hogy a termék biológiailag könnyen lebontható (biológiailag lebomlik 64%-ban 28 nap tesztelés után).

Jóváhagyta

A jelenleg hatályban lévő kozmetikai előírások szerint teszteltük független laboratóriumban. Több mint 60 szörfös tesztelte Baszkföldön és Martinique szigetén.

Képek

Napvédő stick arcra, SPF50+

Vélemények

Betöltés...