OLAIAN

Napvédő stick arcra, SPF50+

3 990 Ft
Egységár 443 333,34 Ft/KG
Ref. : 8585115

A tengervíznek ellenálló napvédő krém arcra. Minden kültéri tevékenységhez ideális.

Számos szörfös és egy független laboratórium által kifejlesztve és tesztelve. Ez a természetes, ásványi napvédő hatékony és tartós védelmet garantál az arcnak szörfözés közben.

Szín: Fehér

IP 50
Online készlet

Áruházi készlet

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Napvédelem

  IP50+, arcra és ajkakra. Nagyon magas UVA és UVB-védelem. 2 óránként használd.

  Vízállóság

  Vízálló. A hatályban lévő előírások szerint tesztelve.

  Természetes anyagok

  Az összetevők és az UV-szűrő anyagok 100%-a természetes eredetű.

  Leírás

  Tiszteletben tartja a hawaii törvényt

  A víz alatti ökoszisztéma védelme érdekében Hawaii állam úgy döntött, hogy megtiltja bizonyos vegyi anyagok használatát a fényvédőkben, elfogadva a hawaii törvényt, amely 2021. január 1-jén lép hatályba. Ez a törvény olyan vegyi anyagokat nevez meg, mint az oxibenzon és az oktinoxát, amelyek gyakran megtalálhatók a fényvédőkben, és amelyek gyengíthetik vagy akár el is pusztíthatják a korallokat. Ez a napvédő stick megfelel Hawaii törvényének és toxikológus hagyta jóvá.

  Összetétel

  ÖSSZETEVŐK: RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CERA ALBA, TITANIUM DIOXIDE [NANO] , COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, JOJOBA ESTERS, C10-18 TRIGLYCERIDES, SILICA, TOCOPHEROL

  súly: 9,5 g

  Mi a különbség egy kémiai és egy ásványi UV-szűrő között?

  A napvédő krém védelmet nyújt a titán-dioxidnak és az ásványi szűrőnek köszönhetően. Mint egy kémiai UV-szűrő, amely a bőr helyett nyeli el a sugárzást, az ásványi alapú szűrő is visszaveri az UV-sugarakat, így már az alkalmazása pillanatától kezdve hatékony.

  Súly

  0.009 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  ÖSSZETEVŐK: RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CERA ALBA, TITANIUM DIOXIDE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, JOJOBA ESTERS, C10-18 TRIGLYCERIDES, SILICA, TOCOPHEROL

  Tárolási tanácsok

  Ne tedd ki nagyon magas hőmérsékletnek.

  Tesztek

  Annak érdekében, hogy ez a termék ne befolyásolja a tengerek gazdag élővilágát, a Decathlon csapatai számos tesztet végeztek a terméken a biológiai lebonthatóság és a korallok ökotoxicitása szempontjából. A független laboratóriumok által végzett különféle vizsgálatok végén igazolták, hogy az ásványi napvédő stick nem mérgező a korallok számára, megfelel a hawaii törvényeknek, és hogy a termék biológiailag könnyen lebontható (biológiailag lebomlik 64%-ban 28 nap tesztelés után).

  Jóváhagyta

  A jelenleg hatályban lévő kozmetikai előírások szerint teszteltük független laboratóriumban. Több mint 60 szörfös tesztelte Baszkföldön és Martinique szigetén.

  Képek

  Napvédő stick arcra, SPF50+

  Vélemények

  Betöltés...