VSETT

Vsett 10+ LITE Elektromos roller 20.8Ah smart, NFC, APP, 39kg/80km/h, max 80km

799 900 Ft

Vsett 10+ LITE Elektromos roller 20.8Ah smart, NFC, APP, 39kg/80km/h, max 80km

Szín: Fekete / Sárga

Online készlet

Forgalmazza és szállítja Ultimate E-bike

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  Vsett 10+ LITE Elektromos roller 20.8Ah smart, NFC, APP, 39kg/80km/h, max 80km

  VSETT10+ LITE elektromos roller a feltűnő színeiről és a szemet gyönyörködtető sportos, dinamikus kialakításáról ismert VSETT 10+lite a 60V-os elektromos rollerek kategóriájának minden követelményét kipipálja. Karcsú, de rendkívül robusztus, erős kormányrúddal, nagy - széles taposóval és csúcstechnológiás kijelzővel, intelligens funkcióvezérlőkkel rendelkezik. Ehhez hozzáadódik az NFC kártyás feloldása VSETT 10+ bekapcsolásához, amely felprogramozható telefonra és okosórára is.

  A VSETT10+ LITE roller első és hátsó hidraulikus fékekkel és kényelmes felfüggesztésekkel van felszerelve, hogy a legjobb vezetési kényelmet nyújtsa.

  A két, egyenként 1400 W-os motornak köszönhetően a VSETT 10+ elektromos roller villámgyorsan mozgatja: valóban elérheti a 80 km/h maximális sebességet.

  A rugókat és a hidraulikus lengéscsillapítókat ötvöző hibrid felfüggesztés lehetővé teszik, hogy bármilyen terepen könnyen haladjon.A VSETT 10+ lite intelligens túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik, és minden fontos információt egy nagy, háttérvilágítású LCD-kijelzőn jelenít meg.A VSETT 10+lite nagyszerű hatótávval is rendelkezik: az erős lítium-ion akkumulátornak köszönhetően egyetlen feltöltéssel több mint 90km-t tesz meg. Ezt az akkumulátort gyorsan feltöltheti a két töltőportnak köszönhetően.

  A jobb láthatóság érdekében a VSETT 10+Lite első/hátsó LED-es fényszórókkal, valamint a kormányról kapcsolható irányjelzőkkel rendelkezik.

  Vélemények