DRAKE

DRAKE Tao of Drake Snowboard deszka

150 600 Ft

Drake - Ride Your Way

Szín: Többszínű

150 CM Nem elérhető
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: Winter Outlet HU

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  Tao of Drake Snowboard Plate A DRAKE Tao of Drake-t úgy tervezték, hogy a barátaiddal együtt használd, hogy mosolyt csaljon az arcodra, amikor bátran nekivágsz a hónak. Éppen ezért annyira sokoldalú, hogy megbízható társad lesz akár friss havon, akár városi környezetben, akár a snowparkon keresztül, és biztosan a leghűségesebb társad lesz. A Tao of Drake-et úgy fejlesztették ki, hogy a snowboardosok stabil és biztonságos érzést kapjanak, amikor nagy sebességgel ereszkednek vagy széles kanyarokat tesznek. A klasszikus camber a klasszikus kialakításnak köszönhetően maximális popot kínál.

  A deszka gyártása során CNC-berendezést használnak, hogy a deszka közepén egyenesen átmenő bevágást készítsenek a fa magban, amelyen keresztül a karbon rúd beillesztésre kerül. Ennek eredményeképpen a deszka sokkal érzékenyebbé válik, és energikusabb érzetet nyújt, de továbbra is megőrzi rugalmasságát és torziós nyomhatóságát.

  A legfinomabb P-Tex anyagokat Nano Carbon részecskékkel együtt őrlik, majd felmelegítik, préselik és összekötik, hogy a kollekciónk leggyorsabb alapját biztosítsák.

  Specifikációk: Classic Direktív Twin forma Sintra 8000 alaptechnológia Carbon betétek UR Insane ütéscsillapító technológia Aspen mag

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Aspen

  Vélemények