Melltartó rögbizéshez R500, kék, fekete

9 990 Ft

8579788

Ezt a melltartót tervezőink kifejezetten rögbizéshez tervezték. Úgy alakítottuk ki, hogy ellenálljon a sorozatos ütéseknek az edzéseken és a mérkőzéseken.

A hőformázott szivacsok a mellkason kiváló védelmet nyújtanak az ütésekkel szemben. Sportos szabása is hozzájárul a megfelelő tartás biztosításához.

Szín:

Kék / Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Véd az ütődésektől

EVA szivacsai és megerősítései elnyelik a rezgéseket.

Tartás

A mellkas tartását a mellet körbefogó kialakítás biztosítja.

Szabad mozgás

A melltartó úgy lett kialakítva, hogy biztosítsa a szabad mozgást.

Leírás

Egy melltartó, egy csapat és számos partner

Tervezőcsapatunk tagja egy termékmenedzser, egy mérnök, egy tervező és egy designer. Figyelembe vettük technikai partnereink, az LMRCV női csapat tagjainak visszajelzéseit, akik tesztelték ezt a melltartót használat közben. A játékosok több hétig tartó tesztelés után edzéseken és mérkőzéseken, jóváhagyták a tartásra és a szivacsok ütéselnyelő képességére vonatkozó jellemzőit.

Garantált tartás!

Egy rögbiedzés vagy mérkőzés alkalmával a mellek sokkal erőteljesebb hatásoknak vannak kitéve, mint a hétköznapokban. A mozgás intenzitásától függően az eredi súlyuk ötszörösét is elérhetik. Laboratóriumunkban teszteltük milyen mértékben tartja a mellet minden termékünk. Értékeltük és rangsoroltuk őket 1-től (gyenge tartás) 5-ig (nagyon jó tartás). Ez a melltartó 5-ös értékelést kapott, megfelel a nagy behatásokkal járó sportokhoz.

Megfelelő védelem a melleknek

Nem számít a kosárméreted vagy a korod, a melleidet aktív sportolás közben erős hatás éri. Sérülékeny szerv, melyet szinte kizárólag csak a bőr tart, így speciális és megfelelő megtámasztásra van szüksége. Egy mérsékelt tartású, hétköznapi melltartó viselése fájdalmat fog okozni, hosszú távon pedig a mellek veszíteni fognak feszességükből. A sportmelltartó ugyanolyan fontos, mint a ruházat vagy a cipő, védi a melleket az ütésektől.

Hogyan válassz méretet?

A megfelelő méret jó tartást és kényelmet garantál. Melltartónk A, B és C kosármérethez megfelelő. D kosárméret esetében a testalkattól függ. A sportmelltartó méretének kiválasztásához vedd alapul a melltartó méretedet (francia méret) : XS = 85B, 80C
S = 90A, 90B, 85C
M = 95A, 95B, 90C, 90D
L = 100A, 100B, 95C, 95D
XL = 105B, 100C, 100D

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 83% Polietilén-tereftalát (PET), 17% Elasztán Hát anyaga 76% Poliamid, 24% Elasztán Szivacsbetét 100% Habosított EVA Gumis pánt 55% Poliamid, 45% Elasztán

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Képek

Melltartó rögbizéshez R500, kék, fekete
Melltartó rögbizéshez R500, kék, fekete
Melltartó rögbizéshez R500, kék, fekete
Melltartó rögbizéshez R500, kék, fekete
Melltartó rögbizéshez R500, kék, fekete

Vélemények

Betöltés...