Ecodesign
Masszázsrúd, állítható - Modular 500

Masszázsrúd, állítható - Modular 500

5 990 Ft

8757637

Innovatív masszázsrudat terveztünk a számodra. Használhatod edzés után, versenyekre való felkészülésnél. Igazítsd a masszázst az igényeidhez!

A napi edzés egy kicsit megviseli az izmaidat? Tarkó, hát, comb, vádli… Csináld okosan! Áthelyezhető elemeinek köszönhetően a masszázsrúd a test bármely területén, a kívánt intenzitással használható.

Szín:

Fekete / Világoskék

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Sokoldalúság

Több elemből álló masszázsrúd. Használható háton, tarkón, lábszáron, stb.

Sokoldalúság

Innováció: a levehető moduloknak köszönhetően alakítsd a rudat a masszírozandó területhez!

Egyszerű használat

Könnyen felrögzíthető és levehető modulok

Univerzális méretek

A masszázs intenzitása az izomra gyakorolt nyomással szabályozható.

Leírás

Hogyan állítható be a masszázsrúd?

Ahhoz, hogy egyetlen termékkel a lehető legtöbb izomcsoportot át tudd masszírozni, ezt a masszázsrudat ajánljuk, amelyet az igényeidhez mérten tudsz alakítani. Felülről megnyomva, húzd le a két levehető félgömböt a rúdról és helyezd el azokat a kívánt helyen. Tehát, a félgömböket „X” vagy „Y” formában csatlakoztathatod vagy a fekete hengereket használva egymástól távolabbra helyezheted.

Hogyan használható a masszázsrúd?

Tanácsunk az, hogy edzés után az esti órákban vagy másnap reggel végezz masszírozást.
Miután a masszázshengert a masszírozandó terület és a kívánt intenzitás szerint beállítottad, fogd meg a két végén a rudat és görgesd oda-vissza irányba az izom ellazításához vagy alulról felfelé a felhalmozódott tejsav kimasszírozásához. Igényednek megfelelően állítsd be a nyomást, és masszírozd 5 percig a területet.
Szeretnél erről még többet megtudni? Tekintsd meg az alábbi oktatóvideóinkat.

Miért is van szükség a sportolás utáni masszázsra?

Az önmasszázs az izmok ellazítását eredményezi.Masszázzsal jobban regenerálódik az izom. Könnyebben folytathatod a sorozatos edzéseket a további fejlődés érdekében. Első lépésében a masszázsrúd használata könnyebb, mint a masszázshengeré. A sűrűn elhelyezett modulok révén mélymasszázs végezhető a teljes izomcsoporton és célzottan használható a trigger pontokon.

Egy egyszerű és ötletes termék létrehozása. Hogyan is készült a Modular 500?

„A hát masszírozása korántsem magától értetődő.”
Akkor hogyan végezhető a teljes testmasszázs? Ebből a kérdésből kiindulva, tervezőcsapatunk egy könnyen és gyorsan konfigurálható masszázsrúd kialakításába kezdett: 2 szétválasztható elem és 4 csúszómodul, mindez kevesebb felszerelést és több alkalmazási lehetőséget jelent. 18 hónapos tervezőmunka és sportolókkal folytatott tesztelés után, büszkén ajánljuk ezt sokoldalú, ötletes és igény szerint alakítható masszázsrudat.

A regenerálódás szerepéről elkötelezett triatlonos csapatunk beszél:

„Ha egy kicsit túlhajtod magad az edzésen, te is tudod, segít rajtad a masszázs. Egy jó tanács? Ha fáradt vagy, a masszázs várhat másnapig. Sportolás után elsődleges szerepe van a regeneráló italnak és a kompressziós harisnyának." „Mivel nem futok gyakran, tudom, hogy a masszázsrúd használatával nem lesznek fájdalmaim a rákövetkező napokban. Ha este megmasszírozod magad, másnap kirobbanó formában leszel. Így folyamatosan jól alakul a teljesítményed.„

Masszázsrúd mérete

Hossz: 400 mm.
Átmérő: 75 mm

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Csapágy 100% Polipropilén Nyél 100% Polipropilén Rúd 70% Poliamid 6.6, 30% Üvegszál

Képek

Masszázsrúd, állítható - Modular 500
Masszázsrúd, állítható - Modular 500
Masszázsrúd, állítható - Modular 500

Vélemények

Betöltés...