FOUGANZA

Lovaglócipő, fűzős - 500-as

22 990 Ft
Ref. : 8512786

Szintetikus, hajlékony és tartós lovaglócipő.

Stílusos csizmát keresel, amely melegen tart lovaglás közben? Kitűnően illik az 500-as lábszárvédőhöz, igazi csizma hatású.

Szín: Fekete

 • 36 undefined
 • 37 undefined
 • 38 undefined
 • 39 undefined
 • 40 undefined
 • 41 undefined
 • 42 undefined
 • 43 Nem elérhető
 • 44 Nem elérhető

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Kényelem

  Kialakítása révén jól illeszkedik a lábhoz.

  Tartós használat

  Strapabíró, teljes egészében varrott talp.

  Jól tart

  Fűzős, tökéletesen illeszkedik.

  Egyszerű használat

  Fűzős, lovaglócipő, hátul cipzárral: könnyű belebújni és levenni.

  Leírás

  Könnyen tisztítható:

  A lovalgócipő elkerülhetetlenül piszkos, sáros lesz. Használat után javasolt tisztítani: szintetikus anyag, bevonatos mikroszálas szövet: babaszappanos, nedves szivacsos letörléssel tisztítható. Kefe és nedves rongy segítségével könnyen eltávolítható a szennyeződés.

  Kivehető talpbetéte minden típusú talphoz megfelelő, továbbá megkönnyíti a szárítást.

  Az 500-as lábszárvédő kiegészítője:

  Könnyű, nagyon kényelmes és stílusos, tökéletesen illik az 500-as lábszárvédőhöz, amely ugyanezen összetevőkből készült. A lovaglócipő és a lábszárvédő mérnökeink új tervezésének köszönhetően együtt, szettben is viselhetőek, ideális edzéshez és versenyre egyaránt.

  Optimális kényelem:

  A merev, nem túl kellemes viseletű lovaglócipő a múlté. Próbáld ki az 500-as lovaglócipőt! Tervezőink újra tanulmányozták a láb formáját, hogy a lovas tökéletesen érezze magát a cipőben. Kivehető talpbetéte révén nagyon kényelmes. A cipő kiválóan tartja a bokát, nem szorítja a lábat.

  Hajlékony talpú, puha lovaglócipő:

  Mert a lovas mindenekelőtt sportoló, szabad mozgásra van szüksége. A nyeregben a boka kifejezetten meg van terhelve: mikroszálas összetevőjének köszönhetően nagyon rugalmas. Nincs több akadály a sarok megfelelő lenyomásához. A külső anyaga és a belső bélése minőségi szintetikus anyagból készült.

  Strapabíró használat:

  Tagadhatatlan: a lovasok nem mindig tisztítják a lovaglócipőt. Lovon, homokban, fűben, pocsolyában, sárban: a lovaglócipő mindenhol megfordul. Tervezőink figyelembe vették az igénybevételt: a cipő szintetikus összetevője és a ragasztott ÉS varrott talp ellenáll a dörzsölésnek és a nedvességnek. Kívül bevonatos, minden időjárási körülmények között megfelelő.

  Ráadásul könnyű is:

  Tény, hogy a nehéz lovaglócipő nem segíti igazán a lovast. Nem segíti a lovas ülését sem, a lábtartását sem a kengyelben. Tervezőcsapatunk azon dolgozott, hogy az 500-as cipőt könnyebbé tegye. A gumi talpat újragondolták, optimalizálták, ezáltal ez a lovaglócipő korábbi elődéhez képest pár grammal könnyebb lett. Valóban kellemes viselet.

  Esztétikus kidolgozás:

  A gumibetétes lovaglócipőt kedveled? Vagy a cipőfűzős változatot? A feketét vagy a barnát? Az 500-as lovaglócipő két változatban kapható. Elegáns megjelenés, optimálisan igazodik a lovas lábához. Anyagát illetően: nem bőrből készült, de szintetikus anyaga ugyanolyan tartós és könnyebb tisztán tartani. Portugáliában készült termék, praktikus technikai jellemzőkkel, esztétikus megjelenéssel.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Alsó rész 100% Szintetikus gumi Felsőrész 60% Poliuretán, 40% Poliamid Belső rész 50% Poliamid, 50% Poliuretán

  Tárolási tanácsok

  Kitömve, kisámfázva tárolandó! Ne szárítsd közvetlenül hőforrás - pl.kályha - közelében. A gyorsabb száradás érdekében szárral lefelé tárolandó.

  Karbantartási tanácsok

  Nem mosható

  Nem fehéríthető

  Szárítógépben nem szárítható

  Nem vasalható

  Nem vegytisztítható

  Vélemények