Karóra pulzusmérővel Onrhythm 110 futáshoz, fekete

7 990 Ft

8301690

Futóknak, pulzusméréshez.

Oszd be az erődet egyszerűen, a célzónák segítségével!

Szín:

Fekete

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Az eredmények mérése

Stopper, pulzus

Edzésprogram

Percenkénti szívverés alapján beállítható célzóna.

Vízállóság

Óra: 5 ATM (úszás) - Öv: 1 ATM (vízcsepp).

Láthatóság

A képernyő napsütésben is látható.

Leírás

MIÉRT VÁLASSZ PULZUSMÉRŐ ÓRÁT FUTÁSHOZ?

A pulzus mértékegysége a BPM (ütésszám/ perc). Minél intenzívebb az erőfeszítés, annál gyorsabban ver a szív és annál magasabb lesz ez az érték. Az edzések során kitapasztalhatod, hogy mi az optimális pulzusszám, amellyel nem fulladsz ki futás közben. A megfelelő pulzusszám beállításával kiegyensúlyozottabban és könnyebben futhatsz.

BEÁLLÍTHATÓ CÉLZÓNÁK

Célzónák beállításával könnyebben szabályozhatod az edzéseket. Segítségével valós időben láthatod, hogy abban az edzészónában dolgozol-e, melyet előre meghatároztál.
Az ONrhythm 110 rendelkezik olyan móddal, amellyen a percenkénti szívverés (BPM) alapján állíthatod be a célzónákat.

HOGYAN MÉRHETŐ A SZÍVRITMUS?

A szívritmust egy olyan mellkaspánt méri, mely két elektródából és egy jeladóból áll.

A szív dobogása gyenge elektromos mezőt hoz létre. Ezt a jelet érzékelik az öv elektródái, melyet a jeladó továbbít az óra felé.

A KÖZELBEN LÉVŐ PULZUSMÉRŐ ESZKÖZÖK OKOZHATNAK ZAVART?

Az ONRHYTHM 100 karóra, úgynevezett „nem kódolt” jellel kommunikál a hozzá tartozó övvel. Emiatt előfordulhat, hogy a közelben lévő pulzusmérő eszközök megzavarják a működését. Ha legtöbbször egyedül, vagy olyan valakivel futsz, aki nem használ hasonló eszközt, akkor nincs ok az aggodalomra. Amennyiben csoporttal szoktál futni, javasoljuk, hogy inkább olyan, kódolt jelet használó pulzusmérőt válassz, mint az ONRHYTHM 500!

Sötétben és napsütésben is jól látható.

Az ONRHYTHM 110 karórát reflektív kijelzővel láttuk el. Ez azt jelenti, hogy a kijelző visszaveri a környezeti fényt. Minél világosabb van, annál jobban látható a képernyő.
Sötétben, egy gombbal bekapcsolható a kijelző háttérvilágítása.

És még karóraként is használható.

Hétköznapi használat során az ONRHYTHM 110 kijelzi az időt és a dátumot. Ébresztést is beállíthatsz rajta.

Elemek

Óra: CR2032 (tartozék) - Öv: CR2032 (tartozék)

Méretek

Vastagság: 12 mm
Átmérő: 43 mm
Tömeg: 43 g

Jótállás és vevőszolgálat

Minden DECATHLON termékre 2 év a jótállás.Kérdésével fordulj vevőszolgálatunkhoz: support.geonaute.com . Az oldalon tanácsokat találsz, hogyan használd sikeresen a terméket: útmutatókat, felhasználók által gyakran ismételt kérdésekre válaszokat, oktatóvideókat.

Használati korlátozások

Sport- és szabadidős tevékenységhez. Nem orvosi mérőeszköz!Az óra által mutatott információk csak tájékoztató jellegűek, betegség kimutatására nem használhatóak!

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Rugalmas szalag 45% Hőre lágyuló polietilén (TPE), 40% Akrilnitril-butadién-sztirol (ABS), 10% Elasztán, 5% Nyomtatott áramköri lap Szerkezet 45% Hőre lágyuló polietilén (TPE), 40% Akrilnitril-butadién-sztirol (ABS), 10% Rozsdamentes acél, 5% Nyomtatott áramköri lap Lencse 100% Poli(metil-metakrilát) (PMMA)

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...