Ecodesign
Gyerek túra hótaposó, tépőzáras, vízhatlan, 24-34-es méret - SH500
Gyerek túra hótaposó, tépőzáras, vízhatlan, 24-34-es méret - SH500
Gyerek túra hótaposó, tépőzáras, vízhatlan, 24-34-es méret - SH500
Gyerek túra hótaposó, tépőzáras, vízhatlan, 24-34-es méret - SH500
Gyerek túra hótaposó, tépőzáras, vízhatlan, 24-34-es méret - SH500
Gyerek túra hótaposó, tépőzáras, vízhatlan, 24-34-es méret - SH500

Gyerek túra hótaposó, tépőzáras, vízhatlan, 24-34-es méret - SH500

24 990 Ft

Szeretnéd megmászni a havas lejtőket? Ez a téli túrabakancs ideális kapaszkodást biztosít a hegyekben, a kalandvágyó fiatal túrázók számára.

Ez a meleg és membránjának köszönhetően, vízhatlan cipő, rendkívül kényelmes túrázáshoz hideg időben. A 4 mm mély barázdák révén magabiztosan túrázhatsz a hóban

Szín:

Sötétszürke / Fekete / Piros

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Meleg

Komforthőmérséklet: -5 °C Minimum hőmérséklet: -15 °C

Vízhatlanság

Vízhatlan és légáteresztő membrán: szárazon tartja a lábat.

Tapadás

SNOWCONTACT technológia: optimális kapaszkodás/tapadás a havon

Jól tart

Magas szárú cipő tépőzárral: szabadon állítható

Tapadás

Kiváló kapaszkodás havon a talp 4,5 mm-es barázdáinak köszönhetően.

Leírás

Biztos, hogy a téli túrabakancs elég meleg téli túrázáshoz?

Termikus laboratóriumban végzett összehasonlító vizsgálatot végeztünk, gyaloglás közben gyenge szélben (5 km/h). Így mérjük a cipőink hőellenállását. Mindenki különböző mértékben érzékeny a hidegre.Komforthőmérséklet: enyhén érzi a hideget & a felhasználók 70%-a elfogadhatónak tartja a hőérzetet a lábfejen.
Minimum használati hőmérséklet: nagyon hidegnek érzi & a felhasználók 10%-a tartja elfogadhatónak a hőérzetet a lábfejen.

Hogyan véd a téli túrabakancs a külső hatásoktól?

A téli túrabakancs vízhatlan és légáteresztő membránnal rendelkezik. A membrán egy nagyon vékony anyag (5 - 25 mikrométer), amelyet egy anyag belső felére ragasztanak, ez meggátolja a víz beszivárgását és segíti a nedvesség elvezetését.

Légáteresztő cipők a kellemes hőérzet érdekében

A kellemes hőérzet a cipő biztosította hőtartás és légáteresztés közti optimális, egyensúlyi állapot. Ha a cipő túl meleg vagy nem eléggé légáteresztő, az izzadság felgyülemlik benne, ami fázáshoz vezethet. A cipőket úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek az alkalmankénti vagy rendszeres használatnak, melyhez készültek. Membránjuk megakadályozza a víz beszivárgását, ugyanakkor lehetővé teszi az izzadság kivezetését.

Hogyan lehetek biztos abban, hogy a cipő 100%-ban vízhatlan?

A cipőt félig vízbe merítve, a lábfej gyaloglás közbeni mozgását szimuláló, laboratóriumi tesztek segítségével győződtünk meg a cipő vízhatlanságáról, elhasználódását terepen teszteltük és további használati teszteket is végeztünk. A vízhatlansági teszt során különböző vízhatlansági szintet tesztelünk. Ez a modell 10 000 hajlításig (kb. 20 km gyaloglás) vízhatlan.

Mit húzzak a lábamra téli túrázáshoz?

A megfelelő téli felszerelés összeállításához tartsd be az alábbiakat: Meleg: viselj hőtartó (lehetőleg gyapjú tartalmú) zoknit!
Légáteresztés: A túra intenzitásának megfelelő zoknit válassz, az izzadság elvezetése érdekében ügyelj arra, hogy légáteresztő legyen!
Szár magassága: a cipő szárának magasságához igazodó magasságú zoknit válassz! Ha fokozott védelemre vágysz, válaszd a magas szárú modelleket!

Mit kínál a talp SNOWCONTACT technológiája?

A SNOWCONTACT talp különleges összetevője és mintázata tökéletes tapadást biztosít a téli túrák során, bármilyen terepen. A SNOWCONTACT talp hatékonyabb a havon, mint a hagyományos cipőtalpak. Jeges terepen a csúszásgátló tüskék megfelelő biztonságot biztosítanak.

Mi a különbség a tapadás és a kapaszkodás között?

A kapaszkodás a talp barázdáinak számától és formájától függ. A tapadás a talp anyagához és mintázatához köthető, a gumiabroncsokhoz hasonló módon. A kapaszkodás segíti a lendületvételt, megakadályozza, hogy felfelé menet a cipő hátra csússzon, stabilizálja a cipőt.
A tapadásnak köszönhetően a cipő nem csúszik meg sima vagy nehéz (esős, havas, jeges) terepen.

A téli túrabakancs rendszeres használathoz is eléggé strapabíró?

A laboratóriumi teszteket mérnökeink hajtják végre, hogy a felhasználói igényeknek megfelelő legyen. Többek között az alábbiakat vizsgáljuk: a fűző és a fűzőlyukak szakadásállósága, a ragasztás tartóssága, mérgező anyagok jelenléte, UV-állóság, a talp és a felsőrész összetevőinek kopásállósága, gyorsított elhasználódás.

Hogyan őrizzem meg a cipő technikai tulajdonságait?

Egy szövet akkor vízlepergető, ha felületén legurulnak a vízcseppek, nem pedig felszívódnak. Az anyag nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad, melegen tart. A vízlepergetést speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni. Áruházainkban különböző termékeket (spray, folyadék) találsz a vízlepergetés megújításához.

Hogyan szárítsd meg a túrabakancs belső részét?

A bakancs használat közben benedvesedhet (páralecsapódás és izzadás).
Ha a bakancs nagyon nedves, javasoljuk, hogy vedd ki a talpbetétet, töltsd ki a szárát újságpapírral, és rendszeres időközönként cseréld ki azokat. Az újságpapír magába szívja a nedvességet és így gyorsabban megszárad a bakancs belseje.
Soha ne tedd hőforráshoz közel, de száraz, jól szellőző, meleg helyen tárold.

Súly

24 : 0.38 kg
25 : 0.412 kg
26 : 0.442 kg
27 : 0.451 kg
28 : 0.493 kg
29 : 0.52 kg
30 : 0.54 kg
31 : 0.564 kg
32 : 0.622 kg
33 : 0.644 kg
34 : 0.666 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Felsőrész 60% Polietilén-tereftalát (PET), 40% Poliuretán Alsó rész 80% Poliuretán, 20% Hőre lágyuló poliuretán Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Javasoljuk, hogy nedvességtől védett, jól szellőző helyen tárold!

Tesztek

A Lille-ben található Decathlon Sportslab laboratórium hozzájárul a Quechua termékek innovációjához és fejlesztéséhez.
4 téma köré csoportosul, ahol mindnek megvan a maga helye és technológiai eszköze:
Testalkat (a 3D elemzésnek köszönhetően)
Mozgástudomány
Hőkomfort (négy klímakamrával)
Viselkedéssel és érzékszervekkel kapcsolatos tudomány
Vizsgáljuk a varrások erősségét, a ragasztást, a toxikológiát, az UV-állóságot és a kopásállóságot.

Jóváhagyta

Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Tesztmérnökünk, termékmenedzserünk és egy tesztelői csoport tesztelte a terméket a teljes fejlesztés során egészen a forgalomba hozatalig.

Vélemények

Betöltés...