OXELO

Gyerek gördeszka, 4-7 éveseknek - Play 120 Skate

12 990 Ft
Ref. : 8506165

Szenvedélyes gördeszkásokból álló csapatunk 4-7 évesek számára, a gördeszkázás alapjainak játékos felfedezésére tervezte a deszkát.

Gyermeked most fedezi fel a gördeszkázást? A deszkázás könnyebb, biztosabb és vidámabb elsajátításához szimmetrikus deszkát javasolunk, amely a gyerek életkorának megfelelő felfüggesztéssel készült.

Online készlet
Jelenleg nem elérhető online

Áruházi készlet

Tudj meg mindent erről:

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Stabilitás

  Nagyobb tengelytávú felfüggesztés és kerekek a jobb stabilitáshoz.

  Könnyen elsajátítható

  Az alacsonyabbra helyezett lap révén a legkisebbek is könnyedén meghajthatják a deszkát.

  Kiváló csúszás/siklás/gördülés

  ABEC 3 csapágyak a jó minőségű gördüléshez.

  Kezelhetőség

  Puha poliuretán gumipogácsák a kanyarodás elsajátításához.

  Egyszerű használat

  A borításon lévő rajzok segítik a pontos elhelyezkedés megtanulását a deszkán.

  Leírás

  Néhány szó a Play 120 felfüggesztéséről

  A 4-7 éveseknek készült deszkák esetén a felfüggesztések egymás közötti távolságának megváltoztatásával növeltük a tengelytávot. A deszka alacsonyabb lett és megszűnt az emelő hatás az orr- és a farokrészen. Mivel mégis csak gördeszkáról van szó, a jó minőségű gördüléshez ABEC 3 csapágyakat és a kanyarodás elsajátításához puhább gumipogácsákat választottunk. Hogy még tartósabb legyen a használat, további furatokat készítettünk a felfüggesztések klasszikus értelemben vett helyének kialakításra.

  Gördeszka, amellyel már fiatalon felrúghatók a szabályok.

  A szimmetrikus formájú és kevésbé magas Play 120 eltér a klasszikus deszkáktól. A jobb stabilitáshoz növeltük a tengelytávot és megdöntöttük a felfüggesztést. Az eredmény? A lap lejjebb helyeződött, így a legkisebbek is könnyen meg tudják tolni a deszkát.

  A deszka részei

  A felfüggesztéseket csavar rögzíti a deszkához, itt találhatók még a kerekek, a csapágyak, amelyek jelölése ABEC1-gyel kezdődik, valamint a gördeszka megdőlését és fordulását segítő gumipogácsák (bushing) is. A deszka orr-részét nose-nak, a farokrészt tailnek nevezzük. Miért kell különbséget tenni az orr- és a farokrész között? Mert nem mindenki ugyanazt a lábát helyezi előre. Goofy-ról akkor beszélünk, ha a jobb láb van elöl, Regular pozícióban a bal láb kerül előre.

  Gördeszka rajongó csapatunk a deszka létrehozásáról beszél:

  „Ez 2 évvel ezelőtt kezdődött. Olyan gördeszkát akartunk, amely a 4-7 évesek tényleges igényeit tükrözi, azaz hogyan kell a deszkát használni, megtolni, hogyan kell gördülni és fordulni. Ezért is kerültek valódi csapágyak a deszkára: egy sport tanulása csak játékos módon történhet, ha mindig szigorú vagy ez megnehezíti a dolgot. Gördeszka iskolák fiatal deszkásaival, Dordogne-ban teszteltük a deszkát egy megfelelő és egyszerű termék létrehozásához. Célunk, hogy szórakoztató legyen a deszkázás."

  Hogyan lehet a deszkás sportot elkezdeni? Tervezőcsapatunk néhány tanáccsal segít:

  „Az első tanács egyértelműen az, hogy a deszkázás elkezdéséhez védőfelszerelést kell választani: könyök-, térd- és csuklóvédők, sisakok… A védőfelszereléssel meg lehet tanulni úgy esni, hogy az ne fájjon. Ez a deszkázás részét képezi, olyan, mintha járni tanulnánk. Egy kicsit a cselgáncsra hasonlít, először esni kell megtanulni. A második tanács, hogy egy tanulásra alkalmas helyet kell kiválasztani: forgalommentes övezet és sík felület. Vasárnap, egy üres parkoló, tökéletesen megteszi.”

  Hogyan lehet a gyerekeket megtanítani gördeszkázni?

  Néhány apró ötlet - A gyerek kezdheti azzal, hogy az egyik lábát a deszkán, a másik lábát a földön tartva megtanulja, hogyan kell a deszkát tolni. Ha ez már könnyen megy, jöhet a gurulás elsajátítása.
  - Másik megoldás lehet, ha valaki segít: hagyd, hogy a gyerek a menetiránynak oldalt elhelyezkedjen a deszkán, majd jól megtartva, óvatosan toljad előre. A gyermek így megbarátkozhat az egyensúlyozással és a kanyarodással anélkül, hogy bajlódnia kellene a deszka mozgásban tartásával.

  Deszka méretei

  71,12 cm x 19,812 cm (28" x 7,8")

  Súly

  2.196 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Deszka lap 100% Fa Felfüggesztés 100% Polietilén Csapágy 100% Vas Kerék 57% Polipropilén, 43% Termoplasztikus poliuretán

  Tárolási tanácsok

  A gördeszka fából készült: a hosszabb élettartam érdekében javasoljuk, hogy száraz és hűvös helyen tárold a terméket. Ügyelj arra, hogy ne érje víz.

  Használatra vonatkozó korlátozások

  Trükkökhöz nem alkalmas. Felhasználó maximális súlya: 50 kg.

  Tesztek

  Minden gördeszkánkat laboratóriumban teszteljük. A tesztek segítségével a gördeszkák, longboardok, stb. használatára vonatkozó európai szabványoknak megfelelően hagyjuk jóvá a termékeinket, ezen felül kopásállósági teszteket is végzünk. A labortesztek kiegészítéseként terepen is vizsgáljuk a deszkákat. Bizonyos tesztek mérhetők, más esetekben, a termék intenzív terhelését követően, a tesztelők véleményére hagyatkozunk. Eredmény: tesztelt, elfogadott termék.

  Jóváhagyta

  Tervezőink, akik kora gyerekkoruktól szenvedélyesen deszkáznak, hozták létre ezt a gördeszkát. A modell kifejlesztése számos gördeszka iskola, köztük a franciaországi Dordogne-ban található All Board Family együttműködésével valósult meg.

  Vélemények

  Betöltés...