WEDZE

Felnőtt és gyerek síszemüveg, rossz időre - G 900 S1

16 990 Ft
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8758737

Olyan síszemüveget alkottunk, mely nagy látómezőt és optimális páramentességet biztosít rossz időben. Látásjavító szemüveggel kompatibilis

A G 900-as, S1-es síszemüveg világos lencséi rossz időben történő síeléshez ideálisak. A látómezeje és a páramentessége optimális a jó látásviszonyos érdekében.

Szín: Világoslila

 • S undefined
 • L undefined

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Napvédelem

  100%-ban UV-szűrő. S1-es sárga lencse ködös időre

  Párásodásgátló hatás

  Optimális páramentesség, kétrétegű lencse szellőző kerettel.

  Látómező

  Domború lencse, optimális látómező.

  Kényelem

  Dupla sűrűségű ergonomikus habszivacs, kényelmes szövet.

  Jó tartás

  40 mm-es tartópánt tripla, csúszásgátló szilikoncsíkkal

  Állítható

  A pánt hosszúsága 2 csattal gyorsan beállítható.

  Kompatibilitás

  L-es méretben látásjavító szemüveggel viselhető, max. 145 mm szélességig.

  Leírás

  UV-VÉDELEM

  Mivel az UV-sugarak károsak a szemre, valamennyi szemüvegünk 100%-os UV-szűrést biztosít, az EN 174-es szabvány szerint. A síszemüveg nyújtja a leghatékonyabb védelmet, mivel tökéletesen takarja a szemet, ezáltal az összes UV-sugarat, még a visszatükröződőket is kiszűri.

  S1 FOG lencse

  A FOG 1. kategóriájú lencse világos színű, mely rossz időben, ködben és hóesésben javítja a látást. A lencse sárga árnyalata ugyan javítja a térlátást rossz időben,de nem képes kiküszöbölni a rossz látási viszonyokat. Légy figyelmes és ne merészkedj ismeretlen, veszélyes terepre!
  A lencsék nem karcállók!

  Optimális páramentesség

  Az OPTIMÁLIS páramentességről egy kétrétegű, szellőző lencse gondoskodik, melynek belső oldala felületkezelt, továbbá a keret is jól szellőzik.
  Hogy a szemüveg belseje szellőzni tudjon, a keret szellőzőnyílásait nem szabad eltakarni, még arcmaszkkal sem.
  Hogy a belső páramentesítő felületkezelés a lehető legtovább megőrizze minőségét, ne dörzsöld, a nedvességet óvatosan itasd fel!

  Szellőző, kétrétegű lencse

  Kétrétegű, szellőző lencse: csökkenti a páraképződést. A lencse két rétege között levegőréteg található, mely hőszigetelő hatású. Emiatt a szemüveg külső és belső fele közti termikus sokkhatás mérsékeltebb, ami lassítja a páraképződést a belső lencsén. A belső lencse is páramentes kezelésben részesült, valamint a szellőzőnyílásoknak köszönhetően jól szellőzik, ami biztosítja a levegő áramlását a szemüvegben.

  Domború lencse

  Domború formája kevésbé torzít.
  A külső, anyagának és formájának köszönhetően rendkívül ütésálló lencse injektált polikarbonátból, a belső acetátból készült.

  OPTIMÁLIS látómező

  A látómező lehet függőleges vagy vízszintes. A G 900 síszemüveg OPTIMÁLIS látómezeje a választék legjobbja.

  Kompatibilitás a sisakokkal

  A Wedze valamennyi síszemüvege tökéletesen kompatibilis a Wedze sisakokkal.

  Látásjavító szemüveggel együtt viselhető

  Az 1. kategóriájú, L-es méretű G 900-as síszemüveg max. 145 mm széles látásjavító szemüveggel együtt viselhető. Az oldalsó habszivacsoknak és a tömítés formájának köszönhetően a szemüveg szárai átbújtathatók.

  Pánt

  Poliamidból, poliészterből és gumiból készült, 40 mm széles pánt, 3 csúszásgátló, szilikon sávval.

  Mikroszálas védőhuzat

  A karcolások elkerülése érdekében használd a Wed'ze mikroszálas tokot, különösen a lencse tisztításakor! A védőhuzat alkalmas a lencsék tisztítására, anyaga nem karcol.

  Flash színes lencse

  A külső lencse színes borítása kevesebb fényt enged át, ami jelentősen csökkenti az elvakulást és tiszta látást biztosít világos fényviszonyok között.
  A lencsék nem karcállók!

  CE - EN -174 és ANSI szabvány

  Az EN -174-es európai szabvány a síeléshez és hasonló tevékenységekhez, például snowboardozáshoz használt szemüvegek által nyújtott szemvédelemre vonatkozik. Az ANSI amerikai szabvány az ütésállóságra vonatkozik, és szigorúbb, mint az európai.
  A síszemüveg mindkét szabvány előírásainak megfelel.

  A párásodás megakadályozása

  A nedvesség elősegíti a pára kialakulását. Emiatt fontos, hogy a habszivacsok ne szívják tele magukat nedvességgel. Ne tedd a szemüveget nedves sapkára vagy sisakra! A szemüveg könnyen bepárásodik, ha elesel a hóban. Ezért fontos, hogy síelés után minden alkalommal alaposan megszárítsad a szemüveget, és eltávolítsad az összes nedvességet róla, hogy másnap tökéletesen száraz felszereléssel síelhess.

  2 méret

  A szemüveg méretét fejkerületed alapján válaszd ki!

  55 cm-es fejkerületig S-es, 56 cm-es fejkerülettől pedig L-es méretet válassz!

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Keret 100% Termoplasztikus poliuretán Gumis pánt 36% Szintetikus gumi, 33% Poliamid, 31% Polyester Képernyő 60% Polycarbonate, 40% Cellulóz Hab 100% Polyurethane

  Tárolási tanácsok

  Használat után Wedze tokjában tárolandó.

  Tesztek

  Az összes Wedze terméket a tényleges használatnak megfelelő valódi körülmények között teszteljük. Hóban, hidegben, síelés közben előforduló időjárásban. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, amelyre tervezték és fejlesztették.

  Vélemények

  Betöltés...