DOMYOS

Gumiszalag fitneszhez, közepes ellenállású, 3 kg - 100-as

2490 Ft
Egységár 1310,53 Ft/m
Ref. : 8527897

Pilateshez. Kizárólag magánfelhasználásra, hobbi sportoláshoz.

Könnyű és praktikus, a Pilates, izomerősítő, nyújtó és rehabilitációs foglalkozások nélkülözhetetlen kelléke.

Szín: Sötétlila

EGY MÉRET Nem elérhető
Online készlet

Áruházi készlet

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Sokoldalúság

  Egyetlen kiegészítő a teljes testre kiterjedő gyakorlatok sokaságához!

  Kis csomagméret

  Könnyű súly, egyszerűen tárolható és szállítható: vidd magaddal bárhová !

  Leírás

  Mire való a 3 kg ellenállású szalag?

  Használatával célzottabb és intenzívebb edzéseket tarthatsz magadnak. Egyes mozdulatsoroknál akár tízszeresére növeli az edzés hatékonyságát. Akár az alsó, akár a felsőtest izmaira szeretnél dolgozni, a szalag segít a gerinc helyes tartásában és stabilizálásában, miközben hatékonyabbá teszi a mozdulatokat. Immáron garantált a folyamatos fejlődés!

  Mit jelent a szalag ellenállása?

  A Pilates szalag ellenállása megegyezik azzal a súllyal, amit a szalag nyújtásakor megmozgatsz. Minél nagyobb az ellenállás, annál nagyobb erőkifejtésre van szükség a megnyújtásához. Javasoljuk, hogy nyújtó gyakorlatokhoz enyhe ellenállású pántot, erősítéshez pedig nagyobb ellenállással bíró változatot válassz.

  Vásárlói vélemények alapján továbbfejlesztett termék

  Termékeinket folyamatosan teszteljük (a tesztelések a forgalomba hozatal után is folytatódnak). A vásárlói visszajelzéseket és az edzőteremben tett megfigyeléseinket alapul véve úgy döntöttünk, hogy az előző verzióhoz képest megnöveljük a termék hosszát. A szalag immáron 190 cm hosszú, 20 cm-rel hosszabb, mint korábban. További méretei változatlanok: 7,6 cm széles és 0,55 mm vastag. Nagy izgalommal várjuk a vásárlói tapasztalatokat!

  A pilates szalag helyes használata

  A tökéletes pozíció felvételében segítséget nyújt a középső fehér vonal. Javasoljuk, hogy két különböző ellenállású szalagot használj: az egyiket a bemelegítéshez, a másikat pedig az intenzívebb edzéshez. Ha cipőben folytatott edzéshez keresel szalagot, inkább textil változatot használj, az kevésbé sérülékeny.

  Mely izmokhoz ajánlott a közepes ellenállású szalag?

  A 3 kg-os ellenállás közepesnek számít. Lehetőséget biztosít a fokozatos fejlődésre, amennyiben az eddig 2 kg-os szalaggal végzett gyakorlatok kivitelezése már túl könnyű. Továbbá a kisebb izmok (pl.: kar) alapos megdolgoztatására is alkalmas, miközben jelentősen javítja az érintett testrész rugalmasságát. Ha viszont az izomtömeg növelése a cél, inkább a 4 kg-os ellenállású szalagunkat ajánljuk.

  Szalag élettartamának növelése

  A gumiszalag élettartamának megőrzése érdekében javasoljuk, hogy: - Óvatosan tisztítsd meg langyos vízzel és nedves ronggyal! - Alkalmanként egy kis hintőporral megszórva. - Sötét, hőtől védett helyen, ideális esetben 30°C alatti hőmérsékleten tárolandó. - Soha ne hagyd az autód csomagtartójában! A szélsőséges hőmérséklet ingadozások ugyanis károsíthatják.

  Kellékszavatosság

  2 év

  Összetétel

  100% szintetikus gumi.

  Jótállás (év)

  2

  Súly

  0.09 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Gumiszalag: 100.0% Szintetikus gumi

  Tárolási tanácsok

  Az erőkifejtés utáni megkönnyebbülés. Tiszta, száraz helyen tárold (nem kültéren). Ne tárold hőforrás közelében !

  Tesztek

  A gumipánt minőségének biztosítása érdekében számos tesztet végeztünk. Emellett fontosnak tartjuk kiemelni, hogy ezek a termékek tanúsított és káros anyagoktól mentes anyagokból készülnek.Továbbá körülbelül ötven tesztelővel végeztettünk használati teszteket, hogy minél pontosabb képet kapjunk a termékkel kapcsolatos vásárlói elvárásokról.

  Vélemények