Gázfőző, piezo gyújtóval - MH500

34 990 Ft

Tervezőink fejlesztették ki ezt a stabil, kompakt és nagy teljesítményű gázfőzőt (csavaros palackkal), amellyel úgy főzhetsz kültéren, mint a séfek.

Piezo gyújtó és különálló állítógomb a nagyobb stabilitásért és biztonságért. Erős forrást és hosszú párolást tesz lehetővé. A szállítódoboz salátástálként is használható.

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Teljesítmény

1760 Watt 1 l víz felforralásának időtartama: 4 perc.

Üzemidő

127 g/ó vagyis 1 óra 45 perc egy csavaros 230 g-os Decathlonos gázpalackkal.

Kompatibilitás

Propán-bután csavaros gázpalack, megfelel az EN417-es szabványnak.

Stabilitás

Gázfőző alacsony súlyponttal, csúszásmentes lábakkal.

Egyszerű használat

Piezo gyújtó és különálló tekerőgomb. Finom állítás a forraláshoz vagy pároláshoz.

Könnyű szállítás

Összehajtva kis helyigényű. Súlya 920 g a szállítódobozzal együtt.

Sokoldalúság

Élelmiszerrel érintkezhet, a doboz salátástálként és tányérként is használható.

Szélálló

A gyújtónál beépített szélvédő.

Leírás

Biztonság

Ez a gázfőző megfelel az EN521-es szabványnak. Kizárólag az EN417-es szabványnak megfelelő propán-bután gázpalackkal használható.

A Decathlonos gázpalackok (100 g, 230 g, 450 g) megfelelnek az EN417-es szabványnak, vagyis használhatók a Quechua MT100, MT500-as gázfőzőkkel.

Olvasd el a gázfőzőhöz csatolt használati utasítást és óvintézkedéseket.

Egy gázfőző beszerelése és gázpalackhoz való csatlakoztatása:

Fogd meg a készüléket és csavard be kézzel a palackot az óramutató járásával megegyező irányba forgatva addig, amíg meg nem áll, ügyelve arra, hogy ne sértsd meg a menetet.
Tarts be ugyanezen előírásokat a gázpalack lecsavarásakor.
A Decathlonon kívüli más típusú gázpalackok használata veszélyes lehet!

Normális, ha a palack gázfőzőhöz való csatlakoztatásakor egy kis "pszt" (kiszivárgó gáz) hangot hallasz 2 mp-nél kevesebb ideig.

Súly és méretek

Gázfőző tömege: 650 g
Gázfőző mérete összecsukva: H 20 cm x SZ 17 cm x M 9 cm
A cső hossza: 30 cm
Szállítódoboz súlya: 270 g
Doboz méretei: H 20,5 cm x SZ 20,5 cm x M 10 cm

A tömeg, térfogat és méretek kissé eltérhetnek a gyártási tűréshatároktól.

Egyszerű használat

A 4 lábú edénytartó tökéletes minden 10 cm-nél nagyobb átmérőjű edényhez, amelynek súlya maximum 8 kg. A rugalmas 30 cm hosszú fémcső lehetővé teszi, hogy messzebb helyezkedjen el a gázpalacktól és a gázfőzőtől.
Egyszerű begyújtás a gázáramlást beállító tekerőgomb közelében található piezo gombnak köszönhetően. Minden művelet (begyújtás, beállítás) a tűztől távolabb történik.
A csúszásgátló lábak stabilan állnak bármilyen sík felületen.

Felállítás és használat

Helyezd a gázfőzőt egy sík és tiszta felületre.Vedd ki a főző alatt tárolt vezérlőt és csavarozd fel a kábel végét a palackra így csatlakoztatod a gázfőzőhöz.Nyisd ki a gázáramlás-szabályozót, kapcsold be a piezo gyújtót (többször is, ha szükséges).Bekapcsoltad a gázfőzőt.A gázáramlás-szabályozó gomb lehetővé teszi a teljesítmény szabályozását, a gyors melegítést vagy a lassú párolást.

Biztonság használat közben

Ne használd zárt térben! Mindig felnőtt jelenlétében használd és vigyázz a körülötted lévő gyerekekre! Ne döntsd meg a palackot a gázfőző működése közben, mert ez nagy lángokat okozhat.

Könnyű tárolás és szállítás

Ha végeztél a főzéssel, hagyd kihűlni a gázfőzőt! Csavard ki a palackot, és helyezd vissza a vezérlőt a házába a főző alá, vezesd át a csövet az égőn (a rugalmas fémburkolat véd a maradék hőtől).
Forgasd el a reteszt, hogy tartsa a vezérlőt és védje a kupakot.
A terméket a szállítódobozában tárold vagy tedd bele közvetlenül egy Quechua MH100 vagy MH500 4 személyes edénykészletbe!

Nem csak szállítódoboz...

A szállítódoboz a felhasználás maximalizálása érdekében élelmiszerrel való érintkezésre alkalmas, így étkezés közben salátástállá és tálalótányérrá, étkezések után pedig élelmiszerek szállítódobozává alakítható. (Figyelem, nem zár teljesen hermetikusan!)

Melegítési idő

Belső tesztjeink eredménye tükrözi a valós használati feltételeket.A gázfőzőket az Inox MH500-as 4 személyes edényekkel teszteltük, megtöltöttük 1 liter vízzel.
Eredmény: 1 liter víz felforralásához szükséges idő: 4 perc tele gázpalackkal. Teljesítmény: 1763 Watt Fogyasztás: 127g/ó.
A különböző gázfőzők teljesítményét összehasonlítható módon kell elemezni (ugyanolyan feltételek és paraméterek mellett).

Melegítési idő (folytatás)

A gázfőző melegítési idejére az uniós tanúsítvány kötelező normatív folyamata vonatkozik, de ez nem feltétlenül tükrözi a tényleges használati feltételeket.EN521-es szabvány paraméterek (hőáramlás):
Propángáz 3 bár nyomáson, edény nélkül.Eredmény: 3,47 kW / 248 g/ó

Teljesítmény és fogyasztás

Számos paraméter befolyásolja a gázpalack teljesítményét és kapacitását: légköri nyomás, szél és páratartalom... vagyis változhat a forrási idő, a melegítési idő és a gázpalackonként felmelegített literszám. A gázfőző teljesítményét tehát a felhasznált gáz / fűtés sebessége aránya alapján kell megbecsülni.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Edények 50% Rozsdamentes acél, 40% Aluminium, 5% Sárgaréz, 5% Polioximetilén (POM) Hordtáska 100% Polipropilén

Tárolási tanácsok

Ne érintkezzen nedvességgel!Ne hagyd kint az esőn!Használat és tisztítás után száraz helyen tárold és tekerd le a gázpalackot!

Használatra vonatkozó korlátozások

Csak szabadtéren használható. Palack nélkül kapható.

Tesztek

Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Csapatunk tagjai és tesztelőink (partnerek, vásárlók, márka nagykövetek) jóváhagyják a termékeinket a forgalomba hozatal előtt.

További ajánlatunk

Videók

Vélemények

Betöltés...