Férfi túracipő - Arpenaz 500 Revival

19 990 Ft

8767616

Visszatért! Az ikonikus Arpenaz 500 túracipő visszatért, ugyanaz a stílus, de technikásabb, valamint továbbra is kényelmes és könnyű.

Az Arpenaz 500 újrahasznosított gumiból készült talpa jó tapadást és ütéscsillapítást biztosít síkon, erdőben és tengerparton is.

Szín:

Bézs / Sötétkék

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Ütéscsillapítás

Kényelmes EVA ütéscsillapító közbülső talp.

Tapadás

A talp kialakítása és mintázata elősegíti a tapadást a gyalogösvényen.

Kényelem

5 mm-es EVA belső talpbetét | Varrásmentes sarok.

Tapadás

A talp mintázata és a 4 mm-es barázdák kivezetik a sarat a talpból.

Tartós használat

Elülső és hátsó megerősítések szintetikus gumiból.

Leírás

Környezetvédelem

Az ARPENAZ 500 fűzője és a bélése újrahasznosított anyagból készült. A talp egyelőre csak 30%-ban készült újrahasznosított anyagból, így környezettudatos jelző még nem alkalmazható rá, de a középtalpat és a gumi megerősítéseket hamarosan fenntartható módon fogjuk kifejleszteni, így az ikonikus cipő megkaphatja majd az ökocímkét.

Masszív és tartós

Laboratóriumi tesztekkel ellenőriztük a következőket: a fűző és a fűzőlyukak szakadásállósága, a ragasztás tartóssága, mérgező anyagok jelenléte, UV-állóság, a talp és a felsőrész összetevőinek kopásállósága, gyorsított elhasználódás.A tesztek segítségével tökéletesíthetjük termékeinket és megakadályozhatjuk idő előtti elhasználódásukat.

Kényelem

Túracipőink fokozott kényelmet ígérnek;olyan összetevőket építettünk a cipőbe, melyek gondoskodnak a lábad kényelméről: pl. EVA (etilén-vinil-acetát) középtalp és talpbetét, vagy szintetikus habszivacs tartalmú nyakrész (a sarok felső része).

Talpa jól tapad természetes terepen.

A talp barázdáinak kialakításán hosszú ideig dolgoztunk laboratóriumi körülmények között. Hatékonyságát növeli a speciális, kiválóan tapadó gumi. Szisztematikusan keressük a legjobb kompromisszumot a puha (erdei típusú) és keményebb (tengerparti típusú) túraútvonalakhoz megfelelő cipő fejlesztéséhez.
Aszfalton gyorsabban kopik a cipő talpa, használata nem kényelmes. Hegyvidéki túrázáshoz nem megfelelő.

Melyik zokni ajánlott az ARPENAZ 500 cipőhöz?

Cipőink enyhén légáteresztőek, nem vezetik el teljesen a nedvességet. Javasoljuk, hogy válaszd a Hike 100 Mid zoknit: pamut anyag és buklészövés: felszívja, majd kivezeti a nedvességet. Hosszú szárú, védi a bokát.
Csökkenti a vízhólyagok kialakulását.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Felsőrész 70% Bőr, 20% Gumi, 10% Újrahasznosított poliészter Belső rész 100% Újrahasznosított poliészter Alsó rész 70% Etilén-vinil-acetát (EVA), 30% Gumi

Tárolási tanácsok

Javasoljuk, hogy fénytől és nedvességtől védett, jól szellőző helyen, hőforrástól távol tárold!

Használatra vonatkozó korlátozások

Nem használható esős időben vagy aszfalton.

Tesztek

A Quechua tervezőközpontja a Mont Blanc lábánál, Haute Savoie régióban található (Franciaország).
Ez a hely a legideálisabb arra, hogy csapatunk tagjai találkozzanak a kültéri sportok szerelmeseivel.
Termékeinket nemcsak laboratóriumainkban, hanem a különböző valós terepeken is teszteljük: Haute-Savoie-ban hegyvidéken, de tengerparton és a világ erdeiben is.

Jóváhagyta

A Quechua termékeket a természetben is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Csapatunk tagjai és tesztelőink (partnerek, vásárlók, márka nagykövetek) jóváhagyják a termékeinket a forgalomba hozatal előtt.

Karbantartási tanácsok

Nem mosható

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Képek

Férfi túracipő - Arpenaz 500 Revival
Férfi túracipő - Arpenaz 500 Revival
Férfi túracipő - Arpenaz 500 Revival

Vélemények

Betöltés...