TRIBAN

Férfi kerékpáros nadrág, nyári - ESSENTIEL

3990 Ft
Ref. : 8542910

Kényelmes nadrág országúti kerékpározáshoz kezdőknek. Próbáld fel a kerékpáros nadrágot és ints búcsút a bőrirritációnak!

Ez a férfi, kantár nélküli ESSENTIEL kerékpáros nadrág kényelmet biztosít alkalmankénti kerékpározáshoz: puha és rugalmas összetevők, nagyon kényelmes derék rész.

Szín: fekete

 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined
 • 2XL undefined
 • 3XL undefined

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Kényelmes

  Előformázott "Soft" szivacsbetét Vastagság: 13 mm Sűrűség: 65 kg/m3

  Izzadság-elvezetés

  Légáteresztő anyag a nagyobb kényelem érdekében.

  Szabad mozgás

  A rugalmas anyag jól tart a comboknál és a deréknál.

  Leírás

  Új "Soft" ülőbetét

  A még nagyobb kényelem érdekében "Soft" ülőbetéttel látuk el a nadrágot.Puha és légáteresztő anyag. Puha, megerősített zóna, 65 kg/m3 sűrű és 13 mm vastag. Ez az ülőbetét kényelmes ülést biztosít országúti kerékpáron kb 1 órán át.

  Az ülőbetét formája

  A vastag ülőbetét formáját tesztelők határozták meg. Ez a kerékpárosok által végzett teszt a nyeregre gyakorolt nyomáspontok meghatározásából áll. A megerősített zónákat azokra a pontokra helyeztük, ahol a legnagyobb volt a nyomás. A tervezők az ülőbetét végső formáját több próba és használati teszt után egy próbababa lenyomata szerint rajzolták meg.

  Megerősítések

  Védi a lágyékot és a gátat. A megerősített rész eléggé széles a lábak között ahhoz, hogy ne irritáljon pedálozás közben. A megerősítésben a csatornák domborúak, így rugalmasabbak.

  Tisztítási tanácsok

  Mosógépben 30 °C-on mosható. Szintetikus programon. Kifordítva. Öblítőszer nélkül. Vállfán, jól szellőző helyen gyorsan szárad. GÉPBEN NEM SZÁRÍTHATÓ! Vegytisztítani nem ajánlott! KLÓRTARTALMÚ SZER NÉLKÜL. RADIÁTORON NEM SZÁRÍTHATÓ!

  Terméktesztek

  Lille város BTWIN VILLAGE-ben dolgozó tervezőcsapatunk folyamatos kutatásokat folytat kerékpáros vásárlóink kényelmének további növelése érdekében.
  Célkitűzésünk, hogy a felhasználók igényeinek megfelelően fejlesszük termékeinket, minél kényelmesebbé téve számukra a használatot.
  Ezt követően terepen teszteljük a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy kizárólag a kerékpározási körülményekhez hasonló valós élethelyzetek alapján tudunk folyamatos fejlesztést végrehajtani.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Fő anyag 85% Poliészter, 15% Elasztán Párna 100% Poliuretán Bélés - Külső anyag 85% Poliészter, 15% Elasztán

  Karbantartási tanácsok

  Géppel mosható max. 30°C-on

  Nem fehéríthető

  Szárítógépben nem szárítható

  Nem vasalható

  Nem vegytisztítható

  Vélemények