VAN RYSEL

Férfi kerékpáros nadrág, kantáros, nyári - RC 100-as

9990 Ft
Ref. : 8644156

Kezdőknek fejlesztettük ki ezt a nadrágot 2 órás vagy 50 km-es kerékpározáshoz meleg időben.

Az első közösen készített nadrágunk! Különös figyelmet fordítottunk a száraljra és a kantárakra, az eredmény: kiváló tartás, túlzott nyomás nélkül!

Szín: fekete / fekete

 • S / W30 L33 undefined
 • M / W32 L33 undefined
 • L / W34 L34 undefined
 • XL / W37 L34 undefined
 • 2XL / W41 L34 undefined
 • 3XL / W44 L34 undefined

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Kényelmes

  Előformázott "Medium Density" ülőbetét Vastagság: 13 mm Sűrűség: 100 kg/m3

  Izzadság-elvezetés

  Légáteresztő anyag a nagyobb kényelem érdekében.

  Szabad mozgás

  A rugalmas anyag jól tart a comboknál és a deréknál.

  Leírás

  ÚJ, "Közepes sűrűségű" ÜLŐBETÉT

  A még nagyobb kényelem érdekében "Közepes sűrűségű".ülőbetéttel láttuk el a nadrágot.Puha és légáteresztő anyag. Puha, megerősített zóna, 100 kg/m3 sűrű és 13 mm vastag. Perforált anyag a jobb izzadság-elvezetésért. Az ülőbetét kényelmet garantál kb. 2 órás kerékpározás közben

  Az ülőbetét formája

  Az megerősítések alakját (vastagabb habszivacs) egy nyomólapon végzett vizsgálattal határozták meg, amelyet a mintatervezők terveztek egy próbababán végzett öntvény alapján, majd több próba és felhasználási teszt után validáltak.Eza kerékpárosok által végzett teszt a nyeregre gyakorolt nyomáspontok meghatározásából áll. A megerősített részek lefedik azokat az érintkezési pontokat, ahol a legnagyobb a nyomás. Tökéletesen igazodik a testedhez.

  Megerősítések

  Védi a lágyékot és a gátat. A megerősített rész eléggé széles a lábak között ahhoz, hogy ne irritáljon pedálozás közben. A megerősítésben a csatornák domborúak, így rugalmasabbak.

  Tisztítási tanácsok

  Mosógépben 30 °C-on mosható. Szintetikus programon. Kifordítva. Öblítőszer nélkül. Meleg, jól szellőző helyen szárítandó! GÉPBEN NEM SZÁRÍTHATÓ! Vegytisztítani nem ajánlott! KLÓRTARTALMÚ SZER NÉLKÜL. RADIÁTORON NEM SZÁRÍTHATÓ!

  Terméktesztek

  Lille város BTWIN VILLAGE-ben dolgozó tervezőcsapatunk folyamatos kutatásokat folytat kerékpáros vásárlóink kényelmének további növelése érdekében.
  Célkitűzésünk, hogy a felhasználók igényeinek megfelelően fejlesszük termékeinket, minél kényelmesebbé téve számukra a használatot.
  Ezt követően terepen teszteljük a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy kizárólag a kerékpározási körülményekhez hasonló valós élethelyzetek alapján tudunk folyamatos fejlesztést végrehajtani.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Fő anyag 80% Poliamid, 20% Elasztán Párna 100% Poliuretán Párna - Külső anyag 78.18% Poliamid, 19.55% Elasztán, 2.27% Poliészter Felső rész - Fő anyag 54% Poliészter, 46% Poliészter Betét 82% Poliészter, 18% Elasztán

  Karbantartási tanácsok

  Géppel mosható max. 30°C-on

  Nem fehéríthető

  Szárítógépben nem szárítható

  Nem vasalható

  Nem vegytisztítható

  Vélemények