INESIS

Férfi golfkesztyű, jobbkezeseknek - 100-as

3490 Ft
Ref. : 8543424

Szenvedélyes golfozókból álló csapatunk az első lendítésekhez (swing) alakította ki a golfkesztyűt. Ha jobbkezes vagy, a balkezeden viseld.

Ellenálló anyag a kényelmes viselethez és jó tapadáshoz. Semmi másra, csak a lendítésre összpontosíts.

Szín: Fehér / fekete

 • S undefined
 • M Nem elérhető
 • L undefined
 • XL undefined
 • 2XL undefined

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Tartós használat

  Megerősített anyag a hosszú élettartamhoz és használathoz.

  Rugalmas anyag

  Az elasztán anyagnak köszönhetően felveszi a kéz formáját.

  Leírás

  Milyen időben használható a kesztyű?

  A zavartalan golfozás érdekében javasoljuk, hogy száraz időben használd a Resistance kesztyűt. Ha mégis esni kezd, és a pályán tartózkodsz, ne feledd el golfozás után a kivenni a kesztyűt a táskából, majd hagyd megszáradni a szabad levegőn. Ne szárítsd hőforrás közelében.

  Normális, hogy elkopik a kesztyűm?

  Teljesen normális, hogy idővel a golfkesztyűd elkopik.A játék gyakorisága megváltoztatja a kesztyű élettartamát. A kesztyű elméleti élettartama 2 hónap, heti kétszeri használat mellett. Az intenzív használat és/vagy a nem megfelelő éghajlati körülmények rontják a termék minőségét és csökkentik az élettartamát.

  A te számodra késztettük

  Véleményed és észrevételeid megerősítették azt a célkitűzésünket, hogy kényelmes, ugyanakkor ellenálló golfkesztyűt készítsünk. Egy új szintetikus anyag kifejlesztésével növeltük a kesztyű ellenállását és a dörzsölésnek leginkább kitett területet bőr rátéttel erősítettük meg. A még kényelmesebb viselet érdekében a kézfej kialakításához elasztánt használtunk, amely az ütő megfogásakor megakadályozza a bőr megfeszülését.

  Miért csak egy kesztyűt használnak a golfozók?

  A kesztyű használata elkerülhetetlen, azonban nem feltétlenül szükséges. Kizárólag az irányító kézzel ellentétes kézen viselhető (a balkézen, ha jobbkezes vagy és fordítva). A kesztyű viselete kétszeresen is előnyös: jó tapadás a golfütő biztos megtartásához és védelem az esetleges irritációval szemben.

  Inesis, a gondos tervezés

  Termékeink fejlesztésénél arra törekszünk, hogy minden golfozó számára kényelmes legyen a játék. Szenvedélyes golfozókból álló csapatunk minden INESIS termék tervezésénél figyelembe veszi a felhasználók eddigi megfigyeléseit és észrevételeit, hogy a golfozás mindig öröm legyen a számodra.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Bevonat 100% Poliuretán Fő anyag 100% Poliamid Kézfej 100% Poliamid Betét 85% Poliamid, 15% Elasztán Folt 100% Bőr - kecske

  Tárolási tanácsok

  A hosszabb élettartam érdekében: szappan használata nélkül, hideg vízben, kézzel mosható és sík felületen fektetve szárítható.

  Tesztek

  A szín- és formatartás ellenőrzése érdekében ismétlődő mosási és szárítási tesztek készülnek. E rendszeres teszteket külső laboratórium végzi, lehetővé téve annak ellenőrzését, hogy minőségi követelményeinket az egész tervezési folyamat során betartják.

  Jóváhagyta

  Tervezőcsapatunk székhelye Észak-Franciaországban, az Inesis Golf Parkban található. Az év minden szakában tervezőink szép, egyszerű és technikai termékek kigondolásán és fejlesztésén fáradoznak. A gyakorlatban kemény próbáknak vetjük alá a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy csak a mindennapi életben előforduló, valódi körülmények között végzett tesztek biztosíthatják számunka a folyamatos fejlődést.

  Karbantartási tanácsok

  Kézzel mosandó

  Nem fehéríthető

  Szárítógépben nem szárítható

  Nem vasalható

  Nem vegytisztítható

  Vélemények